minismok pisze:Uwaga! wszyscy spacerujacy po parku
smoki zmieniły zółwiom kapcie!......to znak ze IDZIE ZIMA
Ojej a ja pienną wystawiłam na taras... Trzymałam w pokoju 10 st ... ale na tarasie tak samo zimno a przynajmniej jaśniej i jak słoneczko wyjdzie to i cieplej...
Nic będę obserwować temperaturę bo ma masę pąków (liściowych pewno hihih)
Od Szczecina szedł Mikołaj, od południa idzie zima.
W Boże Narodzenie spotkają się w centrum
Przydadzą się w końcu białe święta, niech dziecko ma co opowiadać kiedyś wnukom
Jadzienko........rózyca cos zbladła ........lepiej wez zetnij to kwiecie i wsadz do lodówki
poczytałam dzisaj o szparagach......chyba zrobię wiosna zagon[mam jeszcze 3 worki dolomitu]
duza karpe podziele i dokupie kilka........okropnie zdrowotne te pędy!
na Swięta zawsze sypie AVE ........gorzej bo i często mrozi w ubiegłym roku było -27!
nic to.......teraz warczę na haszczaki ........za radą Hani dałam im butle po zdrojowej napełniona kocim granulatem ..........Misz 2 razy dziabnał i wszystko sie rozsypało.......Karol dokonał defragmentacji plastiku a na koncu Aśka powarczała sie z młodym o resztki......zamieszanie jak w pubie po kilku piwach .........nooooo i KTOS musi posprzatać!
Pani w szkole:
- Z czego robi się kiełbasę?
Dzieci milczą
- Jasiu, ty powinieneś wiedzieć - twój tata jest masarzem?
- Ja wiem, ale Tatuś powiedział, że jak komuś powiem to mnie zabije.
Smoczyco, Twoje wszystkie cudziki są piekne a najbardziej ten zabójczy przystojniak. Cudowne miałaś szczeniaki. Zdjęcia tej parki sa porażające. Oglądałam je już z 10 razy i ciągle do nich wracam. Rozumiem, że to Twój Misz z siostrzycą. W najbliższych dniach wybieram się do kodaka ze zdjęciami szczeniaków mojej Dory, małych posokowców bawarskich. Mam nadzieję, że mi je skopują na CD. Teraz sobie uświadomiłam, że daleka droga od CD do fotosika oj chyba zbyt daleka jak dla mnie, i będę musiała poczekać na powrót mojego syna, który sobie pojechał daleko w świat. Chciałabym bardzo, żeby na święta była biała zima. Obyś była dobrym prorokiem.