Miej Halinko nadzieję ,że taki będzie jaki facet pokazywał ,bo wiesz jak to jest ,.A z chłopami to tak jest,oni mają czas tylko dla siebie a Ty się podporządkuj ,to wtedy jesteś świetną żonąeukomis pisze:Witaj Bogusiu ja też byłam na wystawie lili ale tylko chwilę bo mojemu M się śpieszyło do sklepu z butami bo chciał sobie kupić buty i mnie poganiał, ale zdążyłam kupić sobie liliowca podobno ładny czerwony,ciekawe czy będzie taki czerwony jak pokazywał facet na fodce.
A dyć ,żech już Grażynko pisała co żech sobie kupiła ,ale jeszcze roz moga Ci pedzieć --10 lilii -cebulki z wyrostającymi kłąkami -kolor rostomańty ,kożdy inny ,3 zorty liliowca i jeszcze 2 lilie do kwitnięcio przyszykowane, jak bydą kwitły to pokorzakogra pisze:Boguśka no witej - ale z Ciebie szwarno dziołcha a i kawaler niczego sobie.
Wystawa była jak widać piykno ino jeszcze się nie pochwoliłaś co sobie kupiłaś do zegródki.
Myśla, że sam ino gibko to naprawisz i pokożesz co mosz.
Lilije sóm piykne, ale ta dziołcha na piyrszej fotce jeszcze piykniejszo.![]()
Myślałach, że uż nic nie dodóm, ale Ci powiym - ty stringi chyba sobie zafunduja bo tak mi się podobajóm i jeszcze ku tymu oszczyndza na kwiotki.
![]()
To masz Haneczko tak jak ja -zwierzę stadne :P ale moja ucieczka od hałasu w domu to praca w ogródku ,tylko trawnika mi może braknąć -wtedy się relaksuję i wyciszam ,choć jestem schylona i kręgosłup boliHanka 1 pisze:Bogusiu ja mam trzech wnuków same chłopaki.Mieszkają wszyscy już oddzielnie,ale nie daleko,więc prawie na każdą niedzielę mam kogoś.A powiem ci coś-pięć lat mieszkali u mnie a teraz zostaliśmy sami z M w chałupie wielkiej,że można zginąć i wydaje mi się,że ja jestem zwierzęciem stadnym i chętnie bym cały czas te duże gary mogła gotować.Dobrze chociaż,że jeszcze pracuję zawodowo i nie mam czasu prawie na nic ,bo spokoju bardzo szybko można mieć dość a mój M cały tydzień naprawia to co wnuki zepsują i tak od niedzieli do niedzieli
Gabriela pisze:Bogusia, wpadłach Ci podziynkować za zaproszyni, wiysz kaj.![]()
A z tą wisterią to tak jak u mie z moją akacją, też kwitnie drugi roz.
Ale niech kwitnie...
A jakie kolory liliowców sobie kupiyłaś ?
Daisy pisze:Grażynko i Bogusiu, Wy to jesteście wariatki![]()
![]()
![]()
Ale się uśmiałam, czytam Wasze dialogi i umieram ze śmiechu
To jak komedia w odcinkach, poproszę o więcej
![]()
Wisteriaczy to drugie kwitnięcie, czy ma taki spóźniony zapłon?