Moja rabatka - perdii
Re: Moja rabatka - perdii
Witaj anasstasia jak u Ciebie? wiosnę już widać?
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gosiu z rana
, kapitalne foty, druga ekstrrrrrraaaaaa, super kocio, a pupa jak pupa, każdy ją ma
Miłego dnia Gosiu, u nas też pogoda nieciekawa, może później coś lepszego się "ulęgnie".

Miłego dnia Gosiu, u nas też pogoda nieciekawa, może później coś lepszego się "ulęgnie".
Ten kot to już nie wie co ma wymyślić żeby zwrócić na siebie uwagę. Jest taki natrętny jak dziecko. Nawet do wc z nami chodzi. Jak się kąpiesz to siedzi na wannie i się gapi, siadasz na sedes już jest na kolanach. Taki upierdek, ale kochany Wczoraj wlazł na plecy i nie chciał zejść.Nudzi mu się bo moje koty nie wychodzą z domu.Latem na balkon teraz nie chcą bo za zimno. Jak otworzę okno balkonowe to uciekają do drugiego pomieszczenia, tak się boją że się zaziębią

- zielonajagoda
- Kontakt:
To tak jakbym Myszkinę widziała, widocznie niektóre koty tak mają, wczoraj z nudów zniszczyła mi sweterek, który bardzo lubię/lubiłam, na ogród będzie w sam raz, ale do takich drańciuchów ma się słabość, nabroi a potem się mizia jakby nigdy nic. Moja robi dokładnie to samo co Twój 

I tak je kochamy 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kot wybrał sobie miejsce w swoim mniemaniu najlepsze
Swoje zdarza mi się nosić na ramieniu i tulić do snu na szyi (trochę ciężko oddychać
). Te futrzaki robią z nami, co chcą 

To przez to że są takie miłe i kochane, a ich mruczenie bezcenne 

- anasstasia
- 500p
- Od: 27 sty 2013, o 13:17
perdii pisze:Witaj anasstasia jak u Ciebie? wiosnę już widać?

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak czytałam Twój wpis to myślałam ,ze i o mojej Fionie piszesz, do Wc z nami też chodzi,,,przy kąpieli asystuje,leżąc "w saunie",,na pralce,,tez się wszędzie wpycha,,,jak to piszesz,,,upierdek ale kochanyperdii pisze:Ten kot to już nie wie co ma wymyślić żeby zwrócić na siebie uwagę. Jest taki natrętny jak dziecko. Nawet do wc z nami chodzi. Jak się kąpiesz to siedzi na wannie i się gapi, siadasz na sedes już jest na kolanach. Taki upierdek, ale kochany Wczoraj wlazł na plecy i nie chciał zejść.Nudzi mu się bo moje koty nie wychodzą z domu.Latem na balkon teraz nie chcą bo za zimno. Jak otworzę okno balkonowe to uciekają do drugiego pomieszczenia, tak się boją że się zaziębią![]()
![]()

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Jeżu!! Jak się trzyma łapkami!!
A liliowce przepiękne!!

A liliowce przepiękne!!

- zielonajagoda
- Kontakt:
Gosiu, miłej niedzieli, u nas jakieś pojedyncze promyki przebijają się przez chmury, dobre i to. Co tam u Ciebie na parapetach słychać?
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Gosiu wyślij zdjątko na Konkurs fotograficzny "Z pazurem", a nuż może się uda!!
Iwonko niedziela była nawet udana. Jak co tydzień długi spacer po lesie. Mąż wybrał drogę ze wspinaczką
Wiesz przy moich problemach zdrowotnych trochę musiałam się natrudzić. Jestem szczęśliwa bo pokonałam całą drogę z odpoczynkami, ale wdrapywałam się na górki.
Zadowolona jestem .Mąż też był szczęśliwy że udało mi się. Na parapetach powoli rośnie. Tylko jedna cebula mi padła
Przelałam ją.
misiaczekm nigdy nic nie wygrałam, co prawda prawie w ogóle nie biorę udziału w konkursach. Mam jednak dzisiaj dobry dzień więc wstawiłam zdjęcie na stronę, którą mi podałeś. Twoje zdjęcia są bardzo profesjonalne nie tak jak moje, ale co tam
Patrząc na zdjęcia twoje to ja jestem przedszkolak 

misiaczekm nigdy nic nie wygrałam, co prawda prawie w ogóle nie biorę udziału w konkursach. Mam jednak dzisiaj dobry dzień więc wstawiłam zdjęcie na stronę, którą mi podałeś. Twoje zdjęcia są bardzo profesjonalne nie tak jak moje, ale co tam

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Zdjęcie z pupeńką i kicią

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ciekawa jestem losów Twojego zdjęcia-powiesz jak je oceniono, kiedy się zakończy konkurs?