iwwaAsiu witam i dziękuję
Już się nie mogę doczekać tego sezonu ,mam nadzieję,że będzie się działo i to na maksa u mnie jak i u nas wszystkich ,oby rok się zaczął super
bejka1970 Beatko witam
Zakupy zawsze poprawiają nastrój ,bynajmniej ja też tak mam
Już się nie mogę doczekać rozpoczęcia sezonu jak i otwarcia pełną parą agrocentrów i nie tylko .
Na razie zakupiłam troszkę nasion .
Madziagos Magdo witam i zapraszam kiedy tylko najdzie cię ochota ,będzie mi bardzo miło
Dziękuję
TerDob Tereniu witam i również dziękuję,że jesteś moim częstym gościem oraz za miłe słowa .
Pozdrawiam
cyma2704 Soniu dziękuję
Święta ,święta i po świętach.Fajne chwile to szybko umykają .Tak długo się na nie czeka a tak szybko uciekają.Dziękuję za życzenia ,ja też życzę wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok
nifredil Sabinko dziękuję bardzo za piękne słowa ,dodają skrzydeł
Zapraszam kiedy tylko zechcesz,sama przyjemność gościć tak miłych gości,jeszcze raz dziękuję
Kochani dziękuję za odwiedzinki i tak miłe słowa.Ja jak już skończymy naszą metamorfozę w salonie to się odezwę i pokażę zmiany jakie zaszły.Już prawie ,prawie koniec,mam nadzieję,że już nie długo będzie finisz .
Miłej i spokojnej zimowej nocy .Zima na całego,ale to fajnie bo śnieżek okrywa roślinki a przymrozki mają być duże .
A te zdjęcia dla ocieplenia atmosfery
cdn...