W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
Tak, wczoraj skończyła 6 tygodni. Jest bardzo wesoła i gryzie co i kogo popadnie.
Pięknie chodzi po schodach i często załatwia swoje potrzeby na podwóreczku.

Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na chodzenie po schodach takiego 6 tygodniowego szczylka to lepiej uważać. Można uszkodzić stawy co skutkuje dysplazją. 6 tygodni to jeszcze maluch w sumie przed ukończeniem 8 tygodnia życia nie powinno zabierać się szczeniaka od matki.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
Bardzo dziękuję za cenną uwagę, będziemy ostrożni. Chcemy żeby nasza sunia była zdrowa. Mamy tylko problem , nie mamy imienia dla małej . Może pomożecie? 

Szukałam , ale jakoś nie mogliśmy się zdecydować na żadne. Domownicy nie bylim zgodni 

Właśnie szukamy mu imienia.
Agnieszko jak Szirana boli brzuszek, bo to pewnie od niestrawności to podaj mu raphacholin, ja mam takie zlecenia od naszej psiej lekarki, która bardzo cenię za jej wiedzę i wielkie serce dla zwierzaków
Pogoda paskudna, a Ty masz taką czyściutką podłogę
Beata693 labradorek śliczny, co do imienia to Ci nie doradzę, bo to wszystko zależy od gustu i samego pieska, ale mogę Ci polecić bardzo fajną książkę o szkoleniu piesków "pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o..." wiele metod z tej książki stosuje od lat u swoich psiaków, ale są i nieznane mi metody, które teraz próbuje na moim psie i tresura staje sie przyjemnością polecam wszystkim posiadaczom psów

Beata693 labradorek śliczny, co do imienia to Ci nie doradzę, bo to wszystko zależy od gustu i samego pieska, ale mogę Ci polecić bardzo fajną książkę o szkoleniu piesków "pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o..." wiele metod z tej książki stosuje od lat u swoich psiaków, ale są i nieznane mi metody, które teraz próbuje na moim psie i tresura staje sie przyjemnością polecam wszystkim posiadaczom psów

- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
podłoga czysta hi hi hisonia pisze:Agnieszko jak Szirana boli brzuszek, bo to pewnie od niestrawności to podaj mu raphacholin, ja mam takie zlecenia od naszej psiej lekarki, która bardzo cenię za jej wiedzę i wielkie serce dla zwierzakówPogoda paskudna, a Ty masz taką czyściutką podłogę
![]()
Beata693 labradorek śliczny, co do imienia to Ci nie doradzę, bo to wszystko zależy od gustu i samego pieska, ale mogę Ci polecić bardzo fajną książkę o szkoleniu piesków "pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o..." wiele metod z tej książki stosuje od lat u swoich psiaków, ale są i nieznane mi metody, które teraz próbuje na moim psie i tresura staje się przyjemnością polecam wszystkim posiadaczom psów
zdjecia robiłam po sprzątaniu
pewnie dziś bedzie powtórka z rozrywki echhh
zrobie fotki przed
dywany już od świąt wiszą na balustradzie na korytarzu i pewnie tam jeszcze troche powiszą