Ta moja dawniej stała na segmencie u góry i wszystkie gałązki zwisały swobodnie, a kwitła jak szalona, teraz ma gałązki podwiązane i nic!!!inag1 pisze:Bożenko,też niedawno dowiedziałam się o tym,że wiszące gałązki hoi nie kwitną . Bardzo skrupulatnie mojej poprzyczepałam gałązki do ściany.Widzisz jak się staram?Tylko z tymi efektami mizernie.
Inkoinag1 pisze:Aniu,takie duże jucki ukorzeniałaś? Ładnie wygladają . Gwiazdę masz oryginalną . Ja jak co roku,kupiłam tradycyjnie
Dzięki Przemo, ale to też i Twoja zasługa, że juki mam teraz ładnePrzemo pisze:Świetnie juki wyglądają masz łapki do kwiatów i ich renowacji, dracenka śliczna ale wymaga przesadzenia w normalną ziemię, grudnika nie dopatrzyłem na ostatnich trzech zdjęciach, widzę tam ale grubosza pomiędzy draceną a gwiazdeczką![]()
![]()
Basiu, też pewnie nie dojrzę wełnowców jak będąbasga pisze:Fajne zakupki...ten drugi kaktus mi się podoba,trzeciego mam a ten pierwszy też ładny,oglądałam go w sklepie ale w tych kudełkach nie zobaczyłabym wełnowców,gdyby się pojawiły.