Róże u Doroty...2015

Zablokowany
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Róże u Doroty...2015

Post »

Gdybym miała takie kotlety to też bym je odgrzewała i odgrzewała... i wciąż i od nowa. ;:180
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Rozano dlaczego gorzej wygląda? Przemarzła?

Aniu aneczka1979 nie wiem dlaczego nie pokazują się zdjęcia? Pozostałych też nie widzę :(
Teraz widzisz, co przeżywa mój M jak rwę trawnik. Walczy o każdy skrawek jak lew. Muszę chociaż trochę zostawić tej trawy, aby można było postawić leżaki. My lubimy ;:3
;:196

Alexio no nie wiem, co oni tak bronią tej trawy :roll:

Jadziu tak się składa, że trawę koszę głównie ja. M nigdy nie ma czasu...zawsze coś ważniejszego robi, ale walczy o każdy skrawek. Ostatnio mu powiedziałam, że niedługo zlikwiduję trawnik, zrobimy ścieżki i koniec. Minę miał taką, że szybko powiedziałam, że to taki żart ... :wink:
OBI na razie omijam szerokim łukiem, żeby nie drażnić eMa. Poza tym faktycznie trochę dużo tego wszystkiego i naprawdę mam obawy, czy podołam...

Tolinko nie mam pojęcia co się stało, że nie wyświetlają się wszystkie fotki. U mnie widać jedno zdjęcie krokusów.
W OBI kupiłam białą angielkę i Eden Rose. Obie korzenie miały w porządku. Eden co prawda dość krótko przycięte, ale myślę, że nie będzie problemu.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Już się wyświetlają :uszy
No to mnie trafiły się nieciekawe egzemplarze ;:174
Jak ja lubię te Twoje kotlety ;:167 odgrzewaj,odgrzewaj ;:65
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Nie wiem o co chodzi z tymi krokusami.. piszecie, że nie widać.. Ja tam wszystkie widzę ;:108
Dorotko, tak myślałam, że o tych liliowcach piszesz, one się rozchodzą korzeniami po okolicy ;:108 . Ja również mam je z ogródka mojej mamy ;:224 i baardzo je sobie cenię. Szybko przyrastają i wdzięcznie kwitną przez długi czas. jeszcze raz dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Tolinko aż tak źle wyglądają te korzenie? A jakie róże kupiłaś w donicach?

Sabinko już wszystkie zdjęcia się wyświetlają. Tylko na początku coś szwankowało.
Liliowce jak mi się za mocno rozrastają, to je uszczuplam i w ten sposób jeszcze się odmładzają. Za to kwitną niezawodnie i są bezproblemowe :)
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Dorotko - ;:196 kto jak kto ale Ty nie poradzisz ;:333 NIE MOŻLIWE , U mnie Misio kosi trawnik i też stroszy piórka jak tylko wspomnę o uszczupleniu trawnika , teraz ma jeszcze w ręku dodatkowy argument NAWODNIENIE ;:145 , on się przecież nie po to w upale męczył bym ja teraz szpadlem uszkodziła jakąś rurkę ;:145
Piękne te Twoje kotlety , oj piękne i
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorotko odgrzewane kotlety też jadalne :wink: i równie dobrze smakują to samo różane fotki dla zgłodniałych oczu .Kiedy będziemy je oglądać w realu.Zieleń uspokaja może dlatego tak walczą o każdy kawałek :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko posiałaś szałwię trójkolorową? Moja ma tylko kilka siewek,w tym roku nic mi nie wychodzi ;:222
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

A ja chyba się domyślam o co facetom chodzi z trawnikami. Teza jest taka że to nie trawnik ale możliwość obsługi różnych zabaweczek mechanicznych i elektrycznych jest tu głównym elementem. Duże dzieci chcą się pobawić, niezależnie dużym czy małym aby tylko miało cztery kółka. No i drugi powód to myślę że oni niezbyt dobrze znoszą nadmiar koloru ;:306

Twoje kotleciki są bardzo smakowite ;:215 No i nie pójdą w bioderka, więc ich nie ograniczaj ;:303
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Takie odgrzewane kotlety to ja mogę codziennie oglądać :D
u mnie na szczęście nikt nie broni trawnika bo koszenie i dbanie o niego to też moja działka, muszę tylko siebie do pionu przywoływać bo z pewnością byłby trawnik wielkości kocyka do leżenia ;:306

wczoraj pod kulkowałam Louisa Odiera dla efektu łałzobaczymy czy tak będzie
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, przyszła paczka ;:168 Wszystko dojechało całe i zdrowe ;:108 Mam tylko dylemat, które to są białe, a które różowe ;:224 Bo oglądam z wszystkich stron i chyba nie ma żadnej karteczki :lol:
Awatar użytkownika
klarag
500p
500p
Od: 13 lut 2014, o 23:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak czytam o waszych mężach drżących o trawnik to myślę, że mój jest jakiś nietypowy bo tylko kombinuje jak zmniejszyć powierzchnię do koszenia.
Ale ja nie narzekam, zacieram rączki i kupuję nowe roślinki ;:138 -dziś np Bonica.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Kotlety lubię w każdym wydaniu. A różane najbardziej. Nawóz naturalny jednak przekompostuję...mam dylematy. Moje obcięte róże dzielnie znoszą obecne przymrozki. Kupiłam nawóz do róż. Chcę o nie zadbać lepiej. Sam kompost już chyba nie wystarcza. Myślisz że już sypac? To granulat.
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pepsi, jeśli mogę się wtrącić.. Mam nawóz z bioponu (granulki) i na opakowaniu piszą, że nawozić w marcu, a potem w czerwcu tuż przed kwitnieniem ;:108
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Też myślę, że już trzeba nawozić. Ja w każdym razie już to zrobiłam i przymierzam się do kolejnego zaaplikowania florovitu.
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”