Dorotko ona jest taka kremowa

i ślicznie pachnie. Jest młoda to nie pokazała jeszcze całej urody
Ja asterki bardzo lubię, a ten wygląda ja złocień i jest mało spotykany, bo pełny
Wieczorne uściski
Krysiu ta piwonia drzewiasta wbrew pozorom nie zajmuje dużo miejsca albo inaczej powoli przyrasta, bo znam krzewy 20-30 letnie no to są duże
Halinko mam obawy bo dookoła wybujały inne rośliny i nie mogę go znaleźć i piszesz o suchym stanowisku, a u mnie było bardzo mokre lato, zaś gleba gliniasta

Zobaczymy na wiosnę, jak nie to kupię następnego, bo bardzo mi się podoba

Halinko mnie też się ona podoba, aż tak bardzo że miałam ją dawno temu na działce i ktoś mi ją ukradł i po latach sobie odkupiłam
Małgosiu aster jest wieloletni

można mieć kwiaty cały rok tylko trzeba wyemigrować do innej strefy klimatycznej
Madonno może się przedstawisz, bo łatwiej byłoby się zwracać do Ciebie po imieniu, jakoś Madonna kojarzy mi się nieziemsko
Nie zauważyłaś ale wskazałam Ci adres wątku gdzie jest napisane o zmianach
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 6#p4954196 . Musisz mieć 22 posty w wątkach merytorycznych, Popatrz krystyna2201 też miała taki problem ale już napisała tyle postów ile trzeba i wyspę może dalej czytać.
Forum jest skarbnicą wiedzy ogrodniczej, jest tu wielu fachowców i amatorów mających ogromną wiedzę więc nie tylko o żurawkach dużo się dowiesz. Może napiszesz coś więcej o sobie, bo taki każdy wpis to jesteś bliżej
wyspy. Daj sobie
cytuj i zobaczysz jak wstawiłam kolor