Witam kochani
Oj, a dziś mamy przeciwieństwo wczorajszego dnia.piękny ,słoneczny, letni można rzec dzień.cieszmy się tym ciepełkiem co mamy jeszcze .
Noce bardzo ciepłe,grzybków jest w bród.
Jutro znowu do lasu ............
slanka-flora-Sławku Zakupki ogrodowe,nowe bardzo cieszą
Na roślinki to zawsze kaska się znajdzie,a na ubranka , torebki czy buty też

ale bardziej przemyślane już to są zakupy .Może już tak nie szaleję co raz., bo ogrodowe to bardziej spontaniczne i wyciągają też z portfela.niej może teraz książek kupuję,ale plus jest, bo do biblioteki więcej chodzę
Kobiety ogrodniczki nie mogą żyć ani bez nowych roślin ani bez nowych ubiorków ,tak to już mamy,prawda dziewczyny ????
Jolu1 Ja też się cieszę tymi moimi nowymi roślinkami.Jeżówki mają sporo jeszcze paków,także mam nadzieję,że w pełni rozkwitną, przekwitną, zdążą się ukorzenić przed zimą.
Ja też jestem na punkcie bukietówek zakręcona i to jak

Ale nie mogę sobie już więcej pozwolić,bo ogranicza mnie bark miejsca.Fajnie,że ty możesz jeszcze kupować je i cieszyć się nimi.
juni-Beatko Tak, tak na zimę to możemy poszaleć z butami ,ubrankami,bo na ogrodowe juz nie wydajemy.a zima długa,toi garderoba zostanie uzupełniona w nowości ;
ASK_anulla-Aneczko O proszę, nawet nie wiedziałam,że stałam się przyczyną Twojego zakręcenia hortensjami.Ale totak piękne rośliny,że trudno im się oprzeć,prawda??
A jak masz możliwości to kupuj,kupuj,będzie cudnie
Ignis05-Krysiu Święta prawda, te nowe roślinki bardziej cieszą niż nowa bluzeczka ,czy torebka,prawda i
o wiele łatwiej wydaje się pieniądze na roślinki niż na ciuchy.i tak łatwiej
zakupy w BR też robiłam na wiosnę i kupiłam tam 2 jeżówki, a myślałam,że tam na następną wiosnę też kupię, ale już kupiłam i już nie będę zamawiać.ale polować jeszcze gdzieś będę na Alohę
anym-Aniu Dziękuję
Marzenko06 Szkoda,że blisko mnie nic takiego nie ma.Udanych zakupów życzę

Róża Mainzer Fastnacht

Isabel Renaissance

Róża Chippendale

Poulman

Róża Louise Odier - znowu szykuje się do kwitnienia

gazania z własnego siewu

Trójsklepka- żabia lilia

marcinki zaczynają

[/URL]