Zielony Świat Moniki cz. 7

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 7

Post »

Chciała bym mieć choć jedną taką mizerotkę. ;:112 . Piękne.. ;:138 . Zdrówka życzę. ;:168
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moniu zdrówka kochana ;:196 ;:196 u mnei też "szpital" bo syn chory
Piękne te twoje mizeroty - ty na prawdę chcesz abym wytrzeszczu dostała ;:oj
mam nadzieje że pamiętasz o mnie i sadzoneczkach ;:131 ;:131 ;:131
ANNA2006
200p
200p
Od: 17 maja 2013, o 12:57

Post »

Nie no Moniko , to teraz nam pokazałaś ;:oj Koniec pażdziernika a Tobie tak kwitną ,czy to zdjęcia robione wcześniej ?
Zdrówka życzę ;:196
------------------------------
ANNA2006 Kolorowy balkon :wit
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Witajcie kochani cieplutko :wit

Skończyłam już moje wycieczki po lekarzach, w sumie jestem prawie zdrowa i w poniedziałek wracam do pracy ;:138 Najbardziej cieszy się z tego faktu kobitka która mnie zastępuje bo z tego co wiem to przez te dwa tygodnie osiwiała i zestarzała się co najmniej o 5 lat ;:306

Dorotko Szarotko, Iwonko 0042, Patrysiu Filigranowa, Janku, Tesiu, Basiu Baasik, Szymku, Gosiu Amaro, Paulinko, Edziu, Joluś April - no w porównaniu do lata to jednak mizerotki, ale fajnie że cokolwiek jeszcze kwitnie :uszy zdjęcia wstawione 27 października są aktualne i pewno byłoby jeszcze więcej kwiatków gdyby nie ten kilkudniowy przymrozek we wrześniu - był on zupełnie niepotrzebny zarówno na naszych balkonach jak i ogródkach ;:219 kwiatki mogły spokojnie sobie kwitnąć przez ten cały czas bo jednak jesień mamy teraz ładną ;:215
Deissy - polecam fuksje bo są cudne i krzaczki bardzo długo ładnie wyglądają no i jest odmian do koloru i do wyboru ;:215
Basiu Cynthia - kochana pelargonie przechowuję wszystkie, nawet te co mi się nie podobały bo na mnie dziewczyny nakrzyczały że chcę wyrzucić ;:306
Kingo crazydaisy - nooo to są po prostu pelaśki, fajnie nie ;:224
Anetko anetta - trafiłam na bardzo miłych sąsiadów i zresztą u nas na osiedlu zostawiają dzieciaczki rowery, wózki, zabawki - i nic nie ginie ale to pewnie też zasługa tego ze osiedle jest zamknięte ;:108 dziękuję za wiarę w moje zdolności nie-mordowania hojek ;:196
Agatko pomidorzanko, Aniu, Haniu - oj tam zaraz szumnie wątek sprzedażowy ;:131 tak tylko zażartowałam ale jak będę na wiosnę robić sadzonki z fuksji i pelasiek to chyba zarosnę ;:306 no i chyba jakieś ogrodowe by się znalazły ;:131 no chyba jednak muszę na tym pomyśleć ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45

Post »

Niee, no sliczne te "po prostu pelaski". Takie inne niz te zwykle.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moniczko witaj ;:196
Po przerwie wracam do Ciebie z ogromna przyjemnością... :D
Nadrabiam własnie zaległości u Ciebie... pozwolisz, że się rozgoszczę ;:196
;:304
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i teraz kwestią wyjaśnienia - fotki z 28 października to nie aktualne tylko wakacyjne ;:306 tak to jest jak się człowiek spieszy i zamiast "teraz zostawiam wam troszkę WSPOMNIEŃ lata" napisałam tylko "teraz zostawiam wam troszkę lata" ;:306 ile bym dała za tak ukwiecony balkon pod sam koniec października ;:224

Aguś Mniodkowa - oj znowu się czepiasz tego porządku no ;:306 do zdjęcia posprzątałam ;:224 a co do choróbska to miałam ostre zapalenie oskrzeli ale tylko prawostronne i lekarka na mnie dmuchała i chuchała żeby nie przeniosło się dalej ;:108
Aniu sweety, Szymku, Tesiu, Patrycji Filigranowa, Zeniu, Aniu - sorki za pomieszanie ale to fotki tak mniej więcej z końca sierpnia :uszy
Basiu Cynthia - na 9 zdjęciu jest pelargonia bluszczolistna Jacky Gault - w rzeczywistości wygląda równie cudnie jak na zdjęciu, z tej jestem baaardzo zadowolona i rzeczywiście kwiatki wyglądają jak małe różyczki ;:167 oczywiście postaram się ją przechować do przyszłego roku :uszy
Krysiu - witam serdecznie nowego gościa ;:196 ja jeszcze mam kilka kwiatków na balkonie ale to te ze zdjęć z 27 października ;:108 gdyby nie ten przymrozek pewno byłoby ładniej a tak to tylko została 1/3 doniczek ;:185
Gosiu Amaro - sadzoneczki będą oczywiście ;:196
Haniu, Gosiu Amaro, Aniu - dziękuję za życzonka zdrówka ;:168 kochane jesteście ;:168
Kiniu - właśnie dlatego te pelargonie mi się tak podobają - bo są inne niż te najbardziej popularne ;:215
Grażynko - jak fajnie że już jesteś ;:168 ja też zaraz łapię kawusię i będę nadrabiać kilkudniowe zaległości ;:215
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Moniś to super że zdrówko wróciło ( u mnie odwrotnie ja zaczynam być chora )
a o wątku pomyśl koniecznie ;:215
choć ja się nie wpisze bo już na liście twojej chyba jestem ;:131 ;:131
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Śliczne pelaśki u Ciebie kochana. Oj, w przyszłym sezonie będzie się działo :wink:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgoś - oj teraz ciebie choróbsko złapało?? To teraz ja przesyłam dobre fluidy ;:168 Jesteś zapisana w moim magicznym kajeciku ;:196
Justynko - oj poszalejemy co?? aż mi się balkon urwie ;:306
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Moniś, do zdrówka wracasz, to dobrze, ja z kolei popadłam aż wściekła jestem, bo jeszcze nie teraz mi chorować, jeszcze trochę chciałam poszaleć na działce przed zimą ;:223
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko mi wypadły dwa weekendy na działce, teraz pewno też jeszcze nie pójdę tylko za tydzień. Na szczęście mam tylko do zgrabienia liście a mój M. musi spuścić wodę w pompy ale jeszcze mam troszkę roboty z balkonem bo kwietniki muszę odkręcić i pochować do piwnicy i przygotować resztę kwiatków do zimowania ale nawet na balkon jeszcze nie wychodzę ;:219 Ale w przyszły tydzień już muszę go posprzątać i wywieść kwiatki ;:108 Trzymaj cię kochana cieplutko i nie daj się chorobie ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Moniś, ja jej się nie daje, leki łykam, ale małpa odpuścić nie chce ;:134 , a jeszcze na działeczce mam kawałek do skopania, rośliny do okrycia, no może jeszcze nie będzie tak zimno i rośliny poczekają, bo z kopaniem to chyba dam sobie spokój ;:108 dobrze, że doniczkowce mam już przygotowane do zimowania ;:108
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko - no już niestety sezon działkowy na samym finiszu ;:108 ale na szczęście pogoda jesienna nam dopisuje i nie jest tak źle :uszy

To kilka fotek zrobionych na szybko dzisiaj rano ;:173

Fiołeczki - Ancient Lace

Obrazek

Miniaturka Pink Mint ;:167

Obrazek

Niedługo się dowiemy czy Playful Spectrum jest zgodny z oryginałem ;:224 czemu to tyle trwa ;:306

Obrazek

Jeden z moich całych 3 fikusów

Obrazek

Jak ja lubię te pypcie na multiflorze - nawet mój M. chodzi i się pyta kiedy będą smoczki :;230

Obrazek

A to prezent od cioci mojego M. - w sobotę przywiozła mi go osobiście Teściowa - piękny wysoki lampion w korze brzozy z ręcznie robioną świecą o zapachu orientalnym - na działkę troszkę szkoda ale na balkon będzie jak znalazł ;:138

Obrazek
Awatar użytkownika
szy---
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2013, o 14:40

Post »

Piękny lampion.