Nie będę was prosić o wybaczenie

, że tak długo nic nie wrzucałam bo samej mi głupio

i to bardzo, bardzo, bardzo...
Nie mogę obiecać, że będę tutaj już regularnie...
Nie mogę się wiecznie tłumaczyć w tym względzie ..., więc może lepiej niech przemówi ogród...
Zdjęcia dla wszystkich moich Forumkowych przyjaciół, bez których ogród nie dawałby mi tyle radości i którym jestem niesamowicie wdzięczna, że zawsze odpowiadają na moje prośby i pytania, mimo mojego zaniedbywania własnego wątku.
Jednak Ci, którzy mnie znają wiedzą, że to nie wynika ze złej woli.... A miałam się nie tłumaczyć
Zanim nadejdzie maj kilka migawek z maja 2015 w ogrodzie. I jako że nasz ogród większości znajomych Forumków kojarzy się z murkami, to od nich zacznę i powiem, że uwielbiam ten czas, kiedy murki zakwitają

a ogród budzi się do życia
Jakoś mało posadziłam tulipanów....
Bergenia była, jest i będzie niezawodną, żelazną ogrodową damą
Myślę, że na FO można byłoby stworzyć fun club tulipanów papuzich - ja jestem ich dozgonną fanką
Czyż nie wyglądają uroczo nawet gdy przekwitają?
Ktoś tutaj ostatnio deklarował, że polubił fiolet - i to nawet więcej niż jeden forumek
Ja od dawna jestem zagorzałą wielbicielką tego koloru.....
Czy nie uważacie, że brzozy mają w sobie coś magicznego? Czyż nie są czarodziejskie albo zaczarowane?
A z tyłu ogrodu drzewa buchają kolorami....
Kolejna wspominkowa odsłona ogrodu będzie czerwcowa... Mam tylko nadzieję, że wystarczy mi czasu

na napisanie jej zanim nadejdzie czerwiec 2016 ....
Mam nadzieję, do szybkiego napisania
Kolorowych snów śpiochom, a ciekawych inspiracji i doznań nocnym Markom