Moje storczyki-Karnova

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p
Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje storczyki-Karnova

Post »

Ona używa chyba jakiegoś do pelargonii i wygląda zdumiewająco dobrze tylko ma dużo glonów ale w ogóle mu to nie przeszkadza bo puścił dwa keik-i. Jednego Babcia niechcący zalała (chyba stożek wzrostu) a drugi rośnie obok rośliny macierzystej i wygląda jak ona, puszcza pędy a co lepsze Wam powiem to Babcia zapoczątkowała modę na wsi na storczyki teraz każda szanująca się sąsiadka posiada żywego lub sztucznego ale ma ;:306
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

co Wy macie wszyscy z tym zapachem? ;:218 kto mądry zaciąga sie biohumusem? ;:306 ja go nie wącham celowo, więc przy zwykłym użytkowaniu jakoś w ogóle mi zapach nie przeszkadza, nawet bym nie wiedziała, ze śmierdzi, gdybym go przez Wasze komentarze nie powąchała z nosem przy butelce ;:204

Karnova no z tą "szanująca się sąsiadką" to mnie rozwaliłaś ;:306 dobra agentka z tej twojej babci ;:215
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Karnova pisze: a co lepsze Wam powiem to Babcia zapoczątkowała modę na wsi na storczyki teraz każda szanująca się sąsiadka posiada żywego lub sztucznego ale ma ;:306
babcia przetarła ślady ;:306 kreatorka stylu i mody ;:306 a Twój kwiat piękny ;:oj na zdjęciu wygląda na bardzo duży ;:oj
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

Ania, wypada powąchać po odkręceniu, czy aby nie skiśnięty ;:224
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Tomku Ja też nie wącham biohumusa ;:204 jakoś tak hmmm ufam że pierwszy z brzegu będzie świeży :;230

Ania Babcia postawiła go w oknie wystawowym aby każdy mógł podziwiać :;230

Dusiaaa a jak dostała na dzień mamy tak patrzyła na "to coś" a teraz zadowolona :wink: Za Moją Irene dziękuję kwiat ma nieduży tylko zdjęcie z bliska jutro postaram się wstawić zdjęcie całej rośliny.
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a po czym poznasz, ze skiśnięty? ;:306 obawiam się, że ztego typu nawozami jest tak jak z chipsami serowymi.. im bardziej śmierdzą tym lepiej smakują ;:131 ;:306

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Ania :;230 toś Mnie teraz rozbawiła hahahha ale serio kupuje je co jakiś czas i nigdy nie wąchałam ;:204 przecież wiadomo, że śmierdzi ale z tym porównaniem do chipsów to pewnie rację masz hmm może zacznę wąchać 8-)
Moje storczyki - Karnova
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

Zaraz wyjdzie, że jestem koneserem śmierdzących nawozów. Tak, odkręcam sobie taki biohumus przy porannej kawce i zaciągam się aromatem... mmmmhmmmm....
Ania, Taki staaary nieświeży "czuć". Ostrawy jeszcze bardziej nieprzyjemny zapach. Wiesz, że coś się dzieje...
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

Tomaszu ale tylko się zaciagasz? na pewno nic sobie do tej kawy nie dolewasz? ;:306

Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Dusiaaa :;230 kto tam wie co Tomek dolewa do kawy ;:204
furious każdy ma jakiś swój ulubiony zapach do porannej kawy hihi ;:306 ;:306 ale pewnie coś racji masz z tym wąchaniem
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

moja koleżanka z liceum wąchała wszystko od ubrań po gumki do mazania :;230 ot taki zwyczaj, może tomek też tak ma ;:306

Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

ciekawą przypadłość miała Twoja koleżanka :;230 Bardzo możliwe tak jak napisał biohumus do kawki ;:215
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tomku nawet nie przypuszczałabym, ze taki nawóz może skisnąć.. po prostu patrzę na datę ważności i już :) Nie mam obeznania, nie wiedziałabym, który śmierdzi "dobrze" a który "źle" ;:224 Wiki ja własnie tez nie wącham ;) Raz powąchałam po licznych żalach na forum jak to ten nawóz śmierdzi ;:306 To samo czytałam o guano ale jest dla mnie totalnie neutralne.. Dlatego zastanawiały mnie zawsze takie wpisy odnośnie zapachu, bo nawet jeśli śmierdzi to podczas normalnego użytkowania, raczej się tego nie czuje.. szybciutko do nakręteczki a stamtąd do wiadereczka z woda i po bólu :D

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Też tak myślę dlatego nigdy nie wąchałam bo i po co może niektórzy uznają to za ignorancję ale jak do tej pory jest wszystko ok. Następnym razem powącham ;:204
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

ja nie wącham bo póki co uzywam navomixu a ten na butelce ma napisane data ważności: bezterminowo, więc same rozumiecie ;:209

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”