Jestem po wczorajszej wertykulacji i nawożeniu trawnika. Nareszcie się udało zrobić. Co prawda na sam koniec padło łożysko od urządzenia, ale najważniejsze , że zrobione, a wertykulator się naprawi

Madziu(lulka) dalie mówisz? Ja mam jeszcze dwie wanienki do obsadzenia i nie mam pomysłu... Może żurawki + jakieś trawki, jak sądzisz? W kamiennych donicach będą rosły róże (dwie miniatury i jedna pienna) - w momencie kiedy to piszę kurier przyniósł paczkę z różami

Skoro o psach - inwazja kleszczy

Miłka - a ja mam bratki pierwszy raz

Witam Sylwię, zostań na dłużej jeśli tylko masz ochotę. Sylwio - czy pytasz o podpórkę w formie obeliska? Jeśli tak , to kupiłam ja juz dawno na all...gro i niestety nie pamietam od kogo, ale z ciekawości zajrzałam na alll i bardzo podbne, a może i takie same są u użytkownika eselsis. Nie wkleję bezpośredniego linku bo na FO nie ma tej mozliwości, ale jak nie znajdziesz to na priv podaj mi swój @ t o ci wyślę. POdpórka wygląda na naprawdę solidną.
Pytasz o kopanie - to psia natura i sądzę, że nie da sie w 100% nad tym zapanować. Jak widzę , że zaczyna kopać mówię stanowczo NIE i przestaje. Ona ma 7 miesięcy, więc uczę ją dobrych manier , więc odruch kopania jeszcze nie nie jest utrwalony. Nie wiem jak będzie póxniej.
Madzia, dziękuję ci

Diana - w takim razie lecę oglądać.