Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Wpadam też na poranną kawkę: u nas podobnie, zimowo i leniwie, aż za leniwie, bo mnie zdeczka już nosi coś porobić, czy to w domu czy w ogrodzie ;:224 Podobno dziś dobry dzień na sianie to może chociaż lwich paszczy dosieję? :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Effcia ..to u mnie tak samo jak u Ciebie ;:196 Lecisz dzisiaj na działeczke czy odpoczywasz sobie :?:
Gosia no nie mozesz juz wytrzymac co :uszy ...spokojnie,powychodzą te Twoje slicznoty ;:108 Floksa tez bym wsadziła do doniczki i w zimne miejsce... ;:108

Obrazek

Orange perfection

Agusia a mi sie podobał ten odcinek...ogród fajny jeden i drugi, szczególnie trawy ,one sa jednak czadowe ;:167 zamysliłam się nad tym odzyskiwaniem deszczówki...musze cos z tym zrobic , bo to szkoda tego dobra ,Ty masz jakies zbiorniki na deszczówke Agunia :?:
Patusia wskakuj na magiczny napój ;:304 OOOOO...dzisiaj dobry dzień na siewy....Dzięki za donos ,to moze co zdziałam :roll: Mam kupionego żeniszka lobelkę i marune od Krysi
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Doris, zbiorników na deszczówkę nie mam, ale rynny są dość głęboko w ziemi rozprowadzone, także odzysk jakiś wody jest... Ja też się zastanowię, jak tu jeszcze ulepszyć to i owo.
Ogród bardzo dojrzały i to mi się podobało, ale oczekiwałabym większej ilości roślin, ciekawszych odmian, co przy tej powierzchni spokojnie można by wprowadzić... z drugiej strony, minimalizm ma swój urok.
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Hej, Dorotko! Spóźniona, ale z życzeniami wszystkiego co naj z okazji imienin ;:196
Widzę, że odliczasz dni do wiosny :D Ja już liczę na nią od dawna, może przyjdzie wcześniej ;:173
Masz tak cudne floksy na fotce z córcią, że nie mogę się napatrzeć :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko u mnie sypie, słoneczko schowane za chmurami, ale nadzieja jest ! Na kawę nie mam ochoty herbatką zieloną z miodem się raczę! Radosnej niedzieli - jak tam curry?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agusia no widzisz...Ty coś tam masz, ja musze pomysleć....na pewno da rade podstawic beczki...ale moze by wykombinowac jakis zbiornik....no musze podumac nad tym ;:108
Monisia dziekuje ;:196 na wiosne juznie moge sie doczekac i trzymam sie tej mysli ze przychodzi wraz z marcem ;:138 Floksy ...mam do nich słabośc....domówiła kilka :wink: Polecam Ci od pana Marka na Allegroo..ale to juz pewnie wiesz,ale nie zaszkodzi takiemy dobremu sprzedawcy dobrej reklamy ;:303
Marysiu ...dopiero sciagnełam do domku....zaraz biore sie za jedzonko, siedzi sobie kurczaczek w marynacie to pewnie bedzie smaczny jak sie przegryzie ;:303 Na kawke nie masz ochoty...uuu, ja zauwazyłam ,ze jak mam angine to mnie odrzuca od kawy, przy zatokach tez tak miałam.... ;:222
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

kwiatunie rewelacja :uszy :uszy A wiosenka już puka do okien,dzionek przecie dłuzszy ;:162
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Tak, wiem, ja też kupuję u Pana Podstolca :D Zamówiłam już na wiosenny sezon kilka ślicznych bylinek :D
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,ogladałam teraz te pomarańczowe floksy na zdjęciu u p.Podstolca,ale tam jest zupełnie inny kolor niz na moim opakowaniu.Jestem ciekawa czy ktos z forumek miał tego floksa,bo jestem ciekawa czy to bedzie kolor pomarańczowy czy różowy?

No popatrz,wróciłam na poprzednią strone i mam zdjęcie gotowe, tylko powiedz mi w realu według ciebie jaki to kolor?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, ja też zaszalałam u pana Marka ;:131
Zamówiłam sporo bylin, a lista wciąż otwarta.... ;:224
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dzisiaj też już mamy śniezek Sypie sobie od południa a nich sypie .Jak nie ma kolorków to białe też dobre :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witam cie Dorotko,przywlokłam sie do ciebie z kawusią ,hasło przywlokłam jest dziś jak najbardziej na miejscu.Nie mam ani siły ani ochoty na nic dzisiaj,brak słonka i nieróbstwo daje sie weznaki. ;:223
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry!
Mam nastrój jak Ewa... nic mi się nie chce, a zwłaszcza pracować! Chcę wracać do domu, do kocyka, kominka, zwierzaków, a tu trzeba rabotać...
Mimo wszystko, miłego ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam ...no nie moge jaki ja mam dzisiaj senny dzień...chyba mogłabym sie w kazdej chwili połozyc znowu spac....chyba na łeb na szyje leci cisnienie... :roll:
Zaraz przywleke dryga kawe bo tak dalej nie pociagnę ;:19
jak ktos chce czarnego napoju to mówcie ... ;:4 bedziemy sie ratować ;:196
U mnie co prawde zasypane solidnie białym...ale wiosna zbliza się wielkimi krokami juz zostało 37 dni ;:303

E-babciu widze ,ze tez radosnie oczekujesz wiosenki ;:4 Tak tak to juz niedługo ;:138
Monia ja kupowałam w 2 poprzednich sezonach....ibrdzo jestem zadowolona z wiekszosci roslin,tym razem nic :tan
Małgosiu tez zwróciłam uwage na to twoje opakowanie :roll: Ja mam tego floksa od pana Marka a kolor wydaje mi sie ,ze jest wiernie przedstawiony ;:108 On jest taki marchewkowo -pomarańczowy z rózowym oczkiem ;:167
Kasiu jak pisałam ja tym razem nie, ale polecam tego sprzedawce....no tak zakupy sa wciagające...wiem cos o tym ;:306 Ale jak bedzie cudnie ;:173
Jadziu to dobrze,ze Ci dosypało białego...tak na wszelki wypadek ;:108 Tam cos widziałam ,ze temperatura nawet -7 ...ale to chyba nie u nas :uszy
Effcia...no patrz, masz tak samo...powłócze nogami a najchetniej poszłabym spac...masakra jakas z tym cisnieniem ;:19
Agusia wiem,ze to głupio zabrzmi ale ...mimo wszystko fajnie sie czuje czytajac ,ze ktoś czuje sie tak beznadziejnie jak ja....tj nie duchowo...tylko fizycznie...normalnie przechodzac koło kanapy mam jedne mysli.... ;:19 No trzymaj sie tam dzielnie we fabryce....ja tu własnie lece po mocne espresso....podwójne :? moze mnie to podzwignie cóś :roll:

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ja też sennie opadam na biurko...kawy ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”