Aniu u mnie też z dnia na dzień jest pięknie, wwczoraj troszke padało ale człowiek taki stęskniony za paracami w ogrodzie ,że nawet nie zważalam na deszcz.
Kochana koniecznie jedż i juz odkryj rosna w oczach , ja swoje tez już wszystkie odkryłam.
Pomocnica jest tak słodka ,że razem obok siebie grzebiemy w ziemi i obie jsetsmy haapy.
mamafraniapo tak długiej zimie to my wszystkie takie wyposzczone i natarcia na ogród robimy

Ach z tymi naszymi zakupami tak czsem bywa , ja jestem ciekawa tych moich co z nich urośnie .
kanaplCałkowiecie samiuteńka , M nie jest zachwycony ,że powiekszam bo dojazd do garazu mu zwężam a ja ciągle powtarzam ,że samochodu Stara nie mamy i lekko przejedzie.Zawsze jeest wyjście i z powrotem je wyciągnąć ale ja juz tego nie zrbie bo dwa razy nie dam rady ich tulać
Na tyrałam sie przynich jak osioł ciężkie ,że musiałam je tulać bo za nic na świecie nie szło podnieść .M aby jak przyjechał to spytał się czy rehabilitacje juz mam umówioną , no ale cóż cuz sie nie robi dla większych rabatek
Ewuniu jeszcze troszke i u Ciebie będzie super, ja najpierw wyzrucałam snieg z rabatek i dlatego szybko obeschły a tam gdzie zalegał jesscze do wczoraj nie da sie wejść .