Kasiu Gardenka to jedna z moich liliowych ulubienic, jest ogromna, piękna....a jak pachnie
Planów na ten sezon trochę mam...... na koniec lutego, początek marca planuję zając się wystrojem tarasu , najlepiej się czuję z otoczeniu naturalnym - wiklina i drewno, częśc już takich elementów mam, ale to jak na razie tak wszystko przypadkowo zrobione, chcę teraz taras zaaranżowac na stałe.... tak jak pokój

wymienne będą tylko dodatki
Planuję też całkowite przeszeregowanie na dużej rabacie pod tarasem, roślinki w większości pozostaną te, które tam rosną ,ale całkowicie inaczej posadzone....
Madziu ja najbardziej lubię jak rośliny są posadzone w jednorodnych kępkach, i tak staram się robic. Wtedy bardziej widac urodę kwiatów.... jest po prostu zwielokrotniona
Ewuniu Gardenka jest naprawdę przepiękna, więc nie dziwię się Twojemu zakochaniu .... ja też jestem w niej zakochana...... a gdybyś jeszcze zapach poczuła..... rzuca na kolana .... mam je posadzone pod tarasem i wieczorami czuję się jak w niebiańskiej perfumerii

Ja już też kompletnie nie mam miejsca na kolejne rośliny.... ale liliom nie potrafię się oprzec..... zamówiłam kilka odmian
Kolejna porcja lilii....... mam nadzieję, ze Was nimi nie zanudzę
Italia
Carona
Sorbet
Cote d,Azur
Satisfaction
Heart Balance
NN
Pollyanna
Bellosong
Dolcetto