Jadziu, bardzo dziękuję za piękne życzenia i cudną różę Wiesz, że kocham te kolorki
Renatko, u nas wron nie ma , ale te sroczki są i urządzają głośne narady. Ta była niesamowita, Są u nas jeszcze kawki, pewnie dlatego,że jest dużo kominów
Gosiu, pod domem posadziłam 100 cebul. Ciekawe czy urosną i ile zakwitnie. Jakby wszystkie zakwitły, to będzie cudnie A różyczka jest Jadzieńki przesłana mi z życzeniami. Ona wie jakie róże ja lubię
Tosiu choć to było wczoraj ,ale ja jeszcze dzisiaj składam Ci SERDECZNE ŻYCZENIA URODZINOWE
[b]SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DUŻO ZDROWIA I DALSZEJ ENERGII DO ROŚLINEK[/b]
Tosia u mnie dzisiaj rano białe dachy to dlatego słyszałam wczoraj to krakanie wron .Moje fiatki dalej w ogródku .Ciekawe jak będą wyglądać pelargonie i agapanty
Tosia, takie piękne róże pokazujesz, są w pełnym rozwoju, aż się faktycznie płakać chce nad tym,
że nie przechodzą normalnego cyklu zamierania. EE tam.....za 4 miesiące znowu zakwitną
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
Wstałam tylko na chwilkę-wczoraj to było niemożliwe.
Tosiuniu wszystkiego naj................
Jadzia przeslala Ci fajną pieśniczkę na otarcie łez.Dzisiaj poprosilam M ,żeby parę róż ściął do flakonu no i nteraz cieszą moje oczy.Pozdrowka dla wszystkich.