Dom

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kasia1972
500p
500p
Od: 18 paź 2008, o 19:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Dom

Post »

Piękna, taka klimatyczna łazienka. Ten czerwony kolor świetnie współgra z drewnem. Baaardzo mi się podoba!
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Justynko jestem pod wrażeniem Twojej łazienki.Ściany, fantastyczny sufit.Ładnie sobie wymyśliłaś cały wystrój, pasuje do całości Waszego domu. Liatrię też kupiłam w B białą, fioletową miałam w ubiegłym sezonie. Czekamy niecierpliwie na czas , kiedy zaczniemy pracować na naszych areałach. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p
Od: 11 cze 2012, o 21:56

Post »

Od dwóch dni stawiamy foliowiec- no który to raz się pytam??????????????????
Niby po kosztach było od początku- znaczy od 2012 roku:
-mieliśmy jakieś drewno po remoncie
-ktoś folię "na boku" sprzedawał okazyjnie-podarła się chwilę po założeniu..
-majster, nasza złota rączka, miał czas(w przerwach od C2H5OH) i zrobił tanio, i okazało się że tanio równa się (każdy z czytających pomyśli coś brzydkiego).... foliowiec został bez dachu nad głową!
Teraz z zapasem sił wiosennych zaczynamy od nowa prawie(boki foliaka są ale czy będą?) niby mądrzejsi ale niekoniecznie ;:306
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Paputku - a w awatarku to Ty? Jaki Ty jesteś śliczny Paputek!
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

paputowy dom pisze:Od dwóch dni stawiamy foliowiec- no który to raz się pytam??????????????????
Niby po kosztach było od początku- znaczy od 2012 roku:
-mieliśmy jakieś drewno po remoncie
-ktoś folię "na boku" sprzedawał okazyjnie-podarła się chwilę po założeniu..
-majster, nasza złota rączka, miał czas(w przerwach od C2H5OH) i zrobił tanio, i okazało się że tanio równa się (każdy z czytających pomyśli coś brzydkiego).... foliowiec został bez dachu nad głową!
Teraz z zapasem sił wiosennych zaczynamy od nowa prawie(boki foliaka są ale czy będą?) niby mądrzejsi ale niekoniecznie ;:306
No być może nabyliście już podstawową mądrość potrzebną do przeżycia na wsi...zatrudnianie złotych rączek chodzących na środki płynne jest najdroższą możliwą metodą budowania i remontowania :evil: Bardziej opłaca się takiemu Zdzisiowi postawić flachę raz na tydzień, żeby NIE pomagał :wink: Ale myślę, że skoro teraz bierzecie się do tego sami, to szanse na powodzenie istotnie wzrastają :wink:
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Sprawdza się stare porzekadło,ze najlepiej liczyć na siebie. Chęci, zapał i swoje ręce.Powodzenia. Miłego dnia Justynko i duzo ;:3 ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Bagienka
100p
100p
Od: 22 maja 2009, o 00:02

Post »

Ja mam foliak zrobiony z okien po wymianie, tylko dach z foli i też po tej zimie musimy wymienić, bo się porwał...

Tyle, że ja mogę liczyć na Dziadka (Tatę mojego), który jest niezawodny we wszelkich pracach tego typu. Zawsze mogę na Niego liczyć ;:167
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Miło Cię zobaczyć :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Wspaniały awatarek i Twoja w tym zasługa. Nie zaglądasz na wyspę i nie miałam okazji podziwiać. Ja też miałam dwa podejścia do foliaka. Pierwszy kupiony z PCV (zalega w trawie, bo nie zdał egzaminu). Potem przy nakładzie dużych środków własnych zamówiłam z solidnych rurek spawany i skręcany, aby można było przenosić. Folia będzie co parę lat wymieniana, bo jej nie zdejmuję na zimę. Wybór był trafny i musi starczyć do końca.... :;230 Życzę powodzenia z ratowaniu tego co jest bo za chwile trzeba będzie sadzić :wink:
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

paputku-śliczny avatarek:)co znaczy nie inaczej,śliczna jesteś:)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Paputku do ochów i achów i ja się dołączam. Powiem tak niezła laska z Ciebie. Buziaki ;:196

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Greta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2007, o 20:32

Post »

Witam , to paputy spowodowały , że cichaczem przeczytałam od poczatku całą Twoją opowieść , o zmaganiach , o zaradności i wielkim sercu do stworów , zachwyciłam się i będę odwiedzać ;:3
Znam Bolków , co roku bywałam na Castle Party , rewelacyjne zamczysko , muzyka i okolice .
Ogród Grety

pajęcza nić spowita rosą ... powiewający liść na wietrze
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Paputku nareszcie widać Cię w awatarku - pozwól, ze też zrobie ochhh i achhhh... ;:196
dangar1
500p
500p
Od: 10 kwie 2011, o 20:42

Post »

Piękna łazienka!!!!! bardzo pomysłowa. ;:138 Mam tylko obawę czy na tym drewnianym suficie z czasem nie powstanie grzyb. :(
Awatar użytkownika
paputowy dom
200p
200p
Od: 11 cze 2012, o 21:56

Post »

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa ;:196 podbudowało mnie to i cieszę się,że znalazłam na FO tylu ludzi o dobrym sercu.

Bagienko co to za kocidło w avatarku ? podobna do Loli - kotki mojej koleżanki,która nie odstępuje człowieka - chyba,że do miski :D Jest rozkosznie gruba i pieszczotliwiec z niej na maxa.

Serdecznie witam Gretę i oczywiście stałych bywalców paputowego domu :wit
Popikowałam dziś ponad 50 pomidorków i stokrotkę afrykańską, zamówiłam kolejną różę od Ewy i czekam na clematisy :tan
Pozdrawiam Justyna
DomPodPaputem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”