Dom
Re: Dom
Justynko jestem pod wrażeniem Twojej łazienki.Ściany, fantastyczny sufit.Ładnie sobie wymyśliłaś cały wystrój, pasuje do całości Waszego domu. Liatrię też kupiłam w B białą, fioletową miałam w ubiegłym sezonie. Czekamy niecierpliwie na czas , kiedy zaczniemy pracować na naszych areałach. 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Od dwóch dni stawiamy foliowiec- no który to raz się pytam??????????????????
Niby po kosztach było od początku- znaczy od 2012 roku:
-mieliśmy jakieś drewno po remoncie
-ktoś folię "na boku" sprzedawał okazyjnie-podarła się chwilę po założeniu..
-majster, nasza złota rączka, miał czas(w przerwach od C2H5OH) i zrobił tanio, i okazało się że tanio równa się (każdy z czytających pomyśli coś brzydkiego).... foliowiec został bez dachu nad głową!
Teraz z zapasem sił wiosennych zaczynamy od nowa prawie(boki foliaka są ale czy będą?) niby mądrzejsi ale niekoniecznie
-majster, nasza złota rączka, miał czas(w przerwach od C2H5OH) i zrobił tanio, i okazało się że tanio równa się (każdy z czytających pomyśli coś brzydkiego).... foliowiec został bez dachu nad głową!
Teraz z zapasem sił wiosennych zaczynamy od nowa prawie(boki foliaka są ale czy będą?) niby mądrzejsi ale niekoniecznie

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Paputku - a w awatarku to Ty? Jaki Ty jesteś śliczny Paputek!
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No być może nabyliście już podstawową mądrość potrzebną do przeżycia na wsi...zatrudnianie złotych rączek chodzących na środki płynne jest najdroższą możliwą metodą budowania i remontowaniapaputowy dom pisze:Od dwóch dni stawiamy foliowiec- no który to raz się pytam??????????????????

Sprawdza się stare porzekadło,ze najlepiej liczyć na siebie. Chęci, zapał i swoje ręce.Powodzenia. Miłego dnia Justynko i duzo

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Ja mam foliak zrobiony z okien po wymianie, tylko dach z foli i też po tej zimie musimy wymienić, bo się porwał...
Tyle, że ja mogę liczyć na Dziadka (Tatę mojego), który jest niezawodny we wszelkich pracach tego typu. Zawsze mogę na Niego liczyć
Tyle, że ja mogę liczyć na Dziadka (Tatę mojego), który jest niezawodny we wszelkich pracach tego typu. Zawsze mogę na Niego liczyć

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Wspaniały awatarek i Twoja w tym zasługa. Nie zaglądasz na wyspę i nie miałam okazji podziwiać. Ja też miałam dwa podejścia do foliaka. Pierwszy kupiony z PCV (zalega w trawie, bo nie zdał egzaminu). Potem przy nakładzie dużych środków własnych zamówiłam z solidnych rurek spawany i skręcany, aby można było przenosić. Folia będzie co parę lat wymieniana, bo jej nie zdejmuję na zimę. Wybór był trafny i musi starczyć do końca....
Życzę powodzenia z ratowaniu tego co jest bo za chwile trzeba będzie sadzić 

Paputku do ochów i achów i ja się dołączam. Powiem tak niezła laska z Ciebie. Buziaki 

H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Greta
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
Witam , to paputy spowodowały , że cichaczem przeczytałam od poczatku całą Twoją opowieść , o zmaganiach , o zaradności i wielkim sercu do stworów , zachwyciłam się i będę odwiedzać
Znam Bolków , co roku bywałam na Castle Party , rewelacyjne zamczysko , muzyka i okolice .

Znam Bolków , co roku bywałam na Castle Party , rewelacyjne zamczysko , muzyka i okolice .
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Paputku nareszcie widać Cię w awatarku - pozwól, ze też zrobie ochhh i achhhh... 

Piękna łazienka!!!!! bardzo pomysłowa.
Mam tylko obawę czy na tym drewnianym suficie z czasem nie powstanie grzyb. 

Mój koci raj-zapraszam...
pozdrawiam Danka
pozdrawiam Danka
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
podbudowało mnie to i cieszę się,że znalazłam na FO tylu ludzi o dobrym sercu.
Bagienko co to za kocidło w avatarku ? podobna do Loli - kotki mojej koleżanki,która nie odstępuje człowieka - chyba,że do miski
Jest rozkosznie gruba i pieszczotliwiec z niej na maxa.
Serdecznie witam Gretę i oczywiście stałych bywalców paputowego domu
Popikowałam dziś ponad 50 pomidorków i stokrotkę afrykańską, zamówiłam kolejną różę od Ewy i czekam na clematisy

Bagienko co to za kocidło w avatarku ? podobna do Loli - kotki mojej koleżanki,która nie odstępuje człowieka - chyba,że do miski

Serdecznie witam Gretę i oczywiście stałych bywalców paputowego domu

Popikowałam dziś ponad 50 pomidorków i stokrotkę afrykańską, zamówiłam kolejną różę od Ewy i czekam na clematisy