Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

Dorotko pięknie i marzycielsko u ciebie masz zdrowiutkie różyczki moje jakby zbyt delikatne na te gorąca. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witam czwartkowo kochani ;:138
Grazynko nie kłopocz sie nasionami , ja mam kochana , tylko ciekawa byłam jak urosły te ode mnie ;:196 Nie wiem czy uda nam sie zebrać nasiona ,aby powtórzyc cechy danych odmian kosmosów , obawiam sie ze to juz beda mieszanki ;:108 choc na pewno ładne , bo nie widziałam brzydkiego kosmosa :wink:
Grażynko kogra no tak sponsor by sie przydał , jednak nie ma to jak samemu swoje zachcianki spełniać, no chyba ,ze sponsor podzielałby zainteresowania ...ale wyczekiwanie na jakas wymarzona roslinke tez jest przyjemne , chyba daje wiecej radosci niz posiadanie jej od razu na pstyk :uszy
Joluś o jak fajnie ,ze zajżałaś ;:196 no zdrowiutkie sa rózyczki to fakt , mszyc ani widu ani słychu :uszy niech sie rozrastaja aby oczy cieszyc ...to młodziaki jeszcze ;:173
Helenko Twóje hortensje mnie zachwycają....a kaprysy mamy i mieć będziemy ;:108 Z roku na rok nasze ogrody będą bardziej niesamowite :uszy Martwi mnie fakt ,ze grillowędzarnia nie da rady chyba śie zmieścić u mnie ;:185 i zawsze będę Ci zazdroscic własnych wyrobów ;:108 Roslinki po dewszczu zawsze cudne , ten listek z kropelka wody, to nasturcja :wink:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Napaslam dusze porannym romantyzmem i moge sie z czysta mozgownica wejsc w nowy dzien ;:108 Wiesz, ze u mnie 14 stopni tylko? Bosh takie temperatury, to pozna jesienia u mnie panuja.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula no co Ty 14 stopni , ;:202 u mnie tez ochłodziło sie ale fajnie jest ...tzn ciepło :uszy
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

U mnie tez zimno..a wczoraj w drodze do domu mieliśmy ulewę z gradobiciem ;:202 kulki z lodu wielkości grochu walily tak w samochód ze myślałam, ze szyba pęknie... Nie dało sie jechać śni nigdzie schować, na drodze połamane konary..z duszą na ramienia wracaliśmy do domu. Bałam się myśleć co zastanę w ogrodzie..na szczęście u nas gradu nie było, ale 3 km dalej zdemolowalo ludziom ogrody ;:145
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja cie...Kasia ...no to mieliscie przeprawe , u mnie nic złego...ale w okolicy tez ludzie płaczą...wariacka ta pogoda , zbyt duze skoki temperatur...ale tak juz chyba nam w klimacie zostanie ....niestety ;:145
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale jestem padnieta..... ;:219
Ale mam radoche na koniec dnia , bo dostane od sasiadeczki mojej kochanej dwa cudniste floksy...no cudniste jak nie wiem co ;:173 i te lilie dla mnie zakwitły,...takie sliczne pieguski ;:173
Ale u mnie chlusneło deszczem....uuuuu solidnie ;:224
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Dzień bez burzy i deszczu, dniem straconym ;:174
Że też ja nie mam żadnej sąsiadeczki z floksami ;:174 Chce ktoś może na podmiankę paru sąsiadów? Fajne chłopy, tylko trochę zużyte.
Dorotko, tak się zastanawiam ile jeszcze cudności zamierzasz u siebie zmieścić? Zupełnie się nie dziwię, że na grillowędzarnię miejsca zabrakło.
Nic to, zapraszam do siebie na wędlinki.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko,a sąsiadka nie ma ochoty zmienić miejsca zamieszkania? :;230 U mnie takich nie ma.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko widziałam mur superaśny ;:215 a wiesz zanim do niego dotarłam to się mocno spracowałam bo niby kilka dni mnie nie było a zaległości straszne :lol: i z tego przeglądania pamiętam przeurocze floksy dosłownie przeurocze różyczkę Citron Fraise i kosmosy ;:oj kosmosy uwielbia mój M dla niego co roku sieję połacia :;230 i jak co do Ciebie będę się bardzo szeroko uśmiechać o nasionka ;:109
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam piąteczkowo ;:196
U mnie sie troche ochłodziło ale jest fajnie ....słyszałam ,ze zimnica nad morzem 13 stopni...no to my tu nie mamy co narzekac ;:173
Helenko , oj jak chetnie bym wpadła na takie domowe wyroby :uszy Chłopów sasiadów nie biore...mam tu jednego za płotem za nic nie idzie sie z nim dogadac ....ale na innych nie narzekam , fajni sa ;:333 ,a poza tym floksy się rozrastaja...bedzie czym dzielic , odległosc tu nie ma znaczenia :uszy
Beatko moja sąsiadka to uprawia warzywniak...jak tam u niej ładnie mówie Wam....wszystko zadbane ,na komposcie , zasila gnojówka z pokrzyw .....rosna jak burza ;:oj kwiaty powywalała...no niewiele zostawiła :roll: Mam codygodniowa dostawę warzywek...taka szczęściara ze mnie :uszy
Eluś połacie wysiewasz kosmosków....musi byc pieknie...ja tez kocham te kwiaty ;:167 Zboire nasionka dla Ciebie ,tylko to bedzie raczej mix...za plisko rosna siebie i sie pozapylają
Róża Citron Fraise jest piękna....to prawda...niesamowicie sie przebarwia ;:173

Obrazek

Citron Fraise już do ciachnięcia...ale długo kwiat sie trzyma :shock:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mnie sie sasiedzi tfu-tfu tez udali ;:167 nie dosc ze mozna na nich zawsze liczyc, to warzywnie-owocowo w sezonie jest nie do przejedzienia, tym bardziej ze prawie wszyscy cos tam uprawiaja. Nie mowiac o takich sprawach jak pierogi, golabki, ciasto, bulki drozdzowki prosto z piekarnika i inne takie 8-)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tacy sąsiedzi Jula to skarb prawdziwy ;:215
jak tam z pogoda u Ciebie ociepliło się :wink:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobrzy sasiedzi, to wygrana na loteri - prawda.
Raczej sie ochlodzilo, bo jest 12 stopni ale przestalo wiac i na razie jeszcze nie padalo :wink:
Z tym ze, 12 stopni w lecie jak jest wszystko juz nagrzane, to tez nie tragedia - trzeba tylko swetr zalozyc i spoko.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Podobają mi się zdjęcia robione wczesnym rankiem , Dorotko fajnie że ich nie przerabiasz są takie naturalne ;:215 dzisiaj niestety aż tak pięknie nie było 9 stopni szaleństwo a wieczorkiem zrobiła się taka zimnica , myślałam że mróz przyjdzie :;230
Kochana szkodzi nic że nasionka będą mix lubię niespodzianki ;:196 jak mi kosmosy zakwitną większą kupą to wkleję zdjęcie póki co szaleństwa nie ma kwitną pojedyncze .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”