Niebo zasnuwają czarne chmury ,wieje zimny wiatr ,a podobno od jutra mają być upały ,ale chyba w Afryce ,a nie u nas .

Byłam trochę na ogródku ,ale nie ma co robić, tam wyskubałam trawkę, pozaglądałam na róże jak im rosna listki, gdzie wychodzą lelujki i nuda .Hiacynty się przewracaja , ślimaki szukają łupu w postaci młodych listków nawet różane kolce im nie straszne
DOROTKO masz racje u mnie tak samo ,ale raczej na poprawę pogody w dniu dzisiejszym nie ma co liczyć .Dobrze ,że chociaż nie pada
ANIU na pewno mozna coś ciekawego kupić ,ale wszyscy organizatorzy patrzą tylko aby nabić swoją kasę, a to wszystko przenosi sie na ceny roślin .Dlatego jest wszystko drożej ,bo wystawca też chce mieć zwrócone pieniadze za to placowe .
LUCYNKO u nas też chłodno ,ale rzodkiewki ,buraczki i groszek już sie pokazal
MAŁGOSIU masz racje ,ale za wszystko zapłaci klient ,a klient też patrzy gdzie tanio kupić i tak się koło zamyka .
TOSIA masz racje ,ale szkoda naszych nerwów ,bo i tak to nic nie zmieni ,jak każdy z nich bedzie myslał tylko o swoich zyskach
MAJKA każdy jedzie tam ,gdzie jest taniej .Różany facet też mówił ,ze w Chorzowie jest bardzo drogo wiec im sie to nie opłaca .A to moja domowa roślinność