Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Asiu ręce opadają, jak słyszę takie historie... Bardzo wam współczuję... Człowiek wkłada tyle serca i pieniędzy w swoje zamiłowanie, a tu przyjdzie taka hołota i ... szkoda słów! Najgorsza jest właśnie ta bezsilność, bo co policja pomoże? Trzymaj się dzielnie ;:196
Awatar użytkownika
aleksandra2323
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, taka przykra wiadomość ;:196 . Najgorsze, że nie ma na takich sposobu :evil: .
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Asiu to bardzo przykre co piszesz...ale szkód wyrządzili ;:124 Jakiegoś doga trzeba na noc zostawić albo łapkę na myszy :evil:
Przytulam Cię...brak słów ;:168
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

Asiula dobrze, że to wszystko napisałaś, zobacz ile osób jest z Tobą. To jest na prawdę wkurzające i człowiek czuje się bezsilny wobec ich bezkarności. Dobrze jednak, że mało szkód zrobili Ci w ogrodzie. Powinno się jakieś kamerki niewidoczne instalować i łapy ucinać takim .....
Ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że trzymasz się jakoś ;:168 ;:196 .
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Dziękuję Wam Kochane za wsparcie! Shirall ;:196 Jule ;:196 Bozuniu ;:196 Olu ;:196 Aniu ;:196 Kasiu ;:196 Wielki buziak ! ;:cm Od razu się cieplej na serduchu robi. Plany pułapek wczoraj pojawiały się przeróżne: drzwi pod napięciem 220v (bo metalowe :D ), strzelająca kuszokołkownica (jeżeli któraś czytywała Pilipiuka, to wie o co chodzi), siekiera opadająca z sufitu przy próbie nieautoryzowanego otwarcia drzwi :pogon, kiełbasa nafaszerowana fosfoorganicznymi środkami ochrony roślin (śmierć powodują bolesną i powolną blokując całkowicie przewodzenie nerwowe), flacha wódki z trutką na szczury (te pomysły spożywcze dlatego, bo oczywiście zrobili sobie balangę i czego nie zniszczyli lub nie porozsypywali - to zeżarli) i podobne. ;:125 ;:163 ;:134 ;:161 ;:183
Shirall, różyczkę kupiłam w Berberysie. Tania nie była :evil: , ale chodziłam wokół niej jak pies wokół jeża i w końcu nie wytrzymałam... Ale nie żałuję. Mieli też piękne Edeny z mnóstwem pąków... Nie kupiłam i tego żałuję.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Asiu, nóż się w kieszeni człowiekowi otwiera czytając o takich draniach, łobuzach, wandalach... Zgłaszaliście to na policję czy to nie ma sensu? Przytulam...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aguś ;:196 . Oczywiście, że było zgłoszone. Panowie nawet się przejęli i pół dnia zbierali odciski palców, fotografowali itp, prawie jakby to miejsce zbrodni było. Wyobraźcie sobie, że niby takie szuszwole i hołota, a cwaniaki nie zostawiły ani jednego odcisku palca! Wszystko robili w rękawiczkach. Nawet na szklankach nic nie było... (herbatkę i kawkę też zaliczyli :twisted: ).
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Asiu no niezłe pomysły najlepsza chyba ta flacha ... ;:108
Nie kupiłaś Edenki? Ja chyba bym nie wytrzymała pomimo,że mam trzy ... :oops:
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Ano nie kupiłam :( pomyślałam, że mojej byłoby przykro, gdybym jej taką modelkę pod nos podstawiła, a przecież ona tak się stara... Postanowiłam dać jej szansę (ale ciągle myślę, że może jednak z koleżanką byłoby jej raźniej...)
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Ja z natury jestem pacyfistką, ale pomysł z siekierką mi się podoba ;:134 Nawet się później nie trzeba tłumaczyć, mogła przecież wisieć i spaść :;230 Flaszka też niczego sobie, ale siekierka bardziej ekonomiczna, bo już na wstępie eliminuje gada :;230
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Asiunia strasznie mi przykro z powodu tego co się stało w Twoim ogródku, wszelkie słowa, co byśmy nie powiedzieli, nie oddają bezsensu takich szkód! Trzymaj się dzielnie i miejmy nadzieję, że ta chołota wymyśli sobie inne, ciekawsze zajęcie niż ucinanie kabli tudzież podcinanie roślin. I tak chwała Panu, że tylko winobluszcz... masakra! No tak, niska szkodliwość... ;:222
Buziaki Kochana!
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Już mi lepiej. Założyliśmy dziś pancerną kłódkę, a M kupił mi nowy sekatorek. :D
Bozuniu, pomysł z siekierą był mój :D . Ale mama zaprotestowała, twierdząc, że byłoby za dużo sprzątania... :;230
Lukrecjo, dziękuję ;:196 . Niestety to nie był winobluszcz, tylko winogrono i w dodatku to najsmaczniejsze, z największą ilością gronek :evil: .
To teraz trochę obrazków.
Na początek clemastinki (nadal kwitnie BB i zaczyna Arabella - ale ich nie sfociłam)

Josephine

Obrazek

Obrazek

Juuli

Obrazek

Mrs Cholmondeley

Obrazek

Obrazek

nn (może ktoś ma pomysł co to za odmiana?)

Obrazek

Bijou

Obrazek

Niobe

Obrazek

Obrazek

Różyczki:
do startu, gotowa... Augusta Louise

Obrazek

nn

Obrazek

Fischerman's friend

Obrazek

Blue for you ( w rzeczywistości jest bardziej niebieska...)

Obrazek

Obrazek

I reszta...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Piwonie...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaśmin. Na razie malutki, ale zapach roztacza upojny...

Obrazek

Obrazek

I na koniec ...
Obrazek mój trawiasty gąszcz...
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

Asiula po prostu ślicznie, a powojniki cudne. Cieszę się, że trochę lepiej się czujesz. Ja tam zostawiłabym flaszkę i zagrychę i niech się męczą potem gady,,,,
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, przykro mi bardzo z powodu ostatnich wydarzeń..brak słów, żeby opisać ludzką podłość.
Trzymaj się kochana i głowa do góry, ogród pięknie zakwitł, żeby Cię pocieszyć ;:168
Powojniki szaleją, masz piękną kolekcję ;:180
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Masz przepiękne clematisy!
A te fotki - boskie! ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”