Moniko przepraszam, że tak bez kwiatków, ale...co za dużo, to niezdrowo
Najbardziej spodobała mi się azalia i cyklamen, ale to akurat osobniki, które mnie nie lubią i po maksimum trzech dniach wybierają śmierć
Monisiu dziś wielki dzień Twojego święta
i Adam o Tobie pamięta
więc z okazji Dnia Kobiet
składam ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego
i wszystkiego, wszystkiego najlepszego.
Kochane moje azalie kupił mi mój Robert w biedronce a przed tą to z 4 uśmierciłam więc teraz jak ją dostałam to na zimne dmucham pielęgnuje i w ogóle wszystko tak jak na forum wyczytałam to samo z cyklamenem tylko boję się że jak pójdzie na odpoczynek to się nie obudzi ale mam nadzieję że będzie dobrze Adaś dziękuje za życzonka
Monia co za prezenty, poproszę zdjęcie z bliska storczyka. Ładny taki cukierkowy.
Roberty takie są dobre. Mój zadał pytanie czy wolę cięte czy w doniczce. Ja od razu, że w doniczce ale przemyśłam sprawę, że ostatnio poszalałam z donoczkami i wybrałam sobie drzewko do ogrodu. Jak tylko wystawią ogrodowe roślinki to ja pierwsza polecę kupować
Śliczny storczyk Monisiu.
Pokazałam wczoraj to zdjęcie mojemu M. i mówię: Zobacz co Monia dostała na Dzień Kobiet! A on ta to: Ale kupiłaś sobie ostatnio dwa storczyki w Obi!! A ja: Te z przeceny?? Kochanie to ty mnie kochasz na 50%?? No wiesz co??
Stanęło na tym, że mam sobie coś wybrać na balkon
oj kochana ty to masz gadane mój Robercik to już się przyzwyczaił że kwiaty na pierwszym miejscu i ich nigdy nie za dużo ale dostałam jeszcze błyskotkę aż mnie zamurowało
aż sobie pomyślałam że coś na sumieniu ma ale on kłamać nie potrafi od razu wiem że coś buja
Mój też nie umie kłamać Zawsze wiem jak coś przeskrobie bo nawet sam nie potrafi utrzymać języka za zębami, ze wszystkim się wygada
A serducho śliczne! Też myślałam czy bransoletkę czy kwiatka.... ale wygrał kwiatek