Ula to ciemiernik seledynowy taką mega sadzonkę dostałam od naszej Stasi tydzień temu:) wygląda pięknie:)
Ewa ja też chce żeby było ciepło, wyszłam dziś na chwilę bo nie padało z zamiarem zrobienia zdjęć bo już nowe roślinki kwitną a tu co zaczęło padać i nic nie zrobiłam. Nawet mi się nie chce z domu teraz wychodzić:(
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania Ogród Ani
Piękne deszczowe portreciki. No i gratuluję pączka na róży. U mnie to jeszcze dłuuuugo, aż zobaczę w ogóle różnane pączki. A już tak strasznie tęsknię do tego widoku, szczególnie dzisiaj w ten zimny, mokry dzień.
Wanda to nie różyczka tylko kuklik tak fajnie wygląda na róże to będę musiała długo czekać bo z 8 po zimie zostało mi tylko dwie ale za to pięknie rosną będę musiała kupić parę bo moja mama uwielbia róże i to specjalnie dla niej mam je w ogrodzie:)
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania Ogród Ani
Też mam kukliki, ale nie wpadłam na to, że on widnieje na twoim zdjęciu. Z tego wynika, że potrafisz dostrzec w przyrodzie ciekawe elementy i niebanalnie je pokazać
Widzę, że kolekcja ciemierników się rozrasta.
Zgadzam się z Tobą, że roślinek nigdy za wiele. Ja teraz "siedzę" w drzewach liściastych, bo muszę obsadzić ogrodzenie od drogi, żeby nie wiało i trochę mnie zasłoniło od przechodniów
Pozdrawiam Dorota