Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 cze 2012, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...

Post »

Ja raczej nie kupuję roślinek przez internet. Jakoś nie było jeszcze okazji. Dużo jeżdżę więc większość znajduję osobiście.
A co konkretnie chcesz zamawiać? To może coś podpowiem.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Interesują mnie hosty te duże odmiany i kolorowe liście,krzewuszkiStyriaca,Variegata Aureum,Aurea i Candida tj różowa ,biało- różówa i białaCalmia szerokolistna trochę różyczek nie wysokich ale z pełnym kwiatem i piwonie oczywiście szukam dobrych cen bo drogie nie trudno spotkać.Wiem mam nieziemskie wymagania ale jak ogród ma się rozrastać to trzeba drążyć do skutku. :wit
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Co do host polecam Sklep Funkia , U Igi , Sadzawka.
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 cze 2012, o 22:10
Kontakt:

Post »

Poprzeglądam swoje zapisane sklepy i jak coś to dam znać.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Tadzik ja to u ciebie akurat czytałam tylko gdzie tego sklepu szukać czy przez info czy na wizual?U Ciebie to ja jestem często tylko milcząca taki tam masz tłok że już nie chcę ci dodawać roboty z odpisywaniem al jest mi niezmiernie miło że Ty tu zaglądasz dzięki serdeczne i z mojego progu dla Ciebi UdAnEgO roku 2015 ;:138 ;:3

Mateuszku dzięki za starania jak byś coś potrzebował to jestem. :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Czas coś ruszyć w własnym wątku może troszkę wspomnień wiosennych z poprzednich lat a potem może coś się już pokaże z pod ziemi. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Wpadłam i ja do Ciebie Jolu z rewizytą. Nie powiedziałabym ze masz bałagan. Dla mnie jest pięknie i kolorowo. A powiedz mi wzeszły Ci te trawy, których nasiona pokazywałaś i te łzy Hioba?
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak Łzy Hioba to trawka w sumie dość rozłożysta nie wysoka na jakieś 50 cm po zakwitnięciu na palemkach ma te nasionka jak byś nawlekła na słomkę koralik są najpierw zielone potem popielate i fajnie się zdejmują mam nasionka jak zechcesz to ci wyślę.Jeszcze jedna to chyba trzęślica miała takie seduszkowe palemki bardzo je lubię też nie wysoka.Co jeszcze miałam pod domem aha to był dmuszek zebrałam troszkę na bukiet ale do tej pory nie mam dla niego czasu też bardzo fajne puchate miotełki ja dużo bym robiła tylko jak mój M na którego często narzekam nie zawsze dokończę robotę. ;:131 :wit
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu piękne wspomnienia :) , ale już bliżej niż dalej , aby pierwsze wiosenne kwiaty znów można było na żywo podziwiać .W naszym rejonie piękna pogoda , więc już nawet myśleć nie chcę , że zima może wrócić :)
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

:wit Pozdrawiam Jolu. :D
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie Aguś i Elu! ;:138 ;:167 Aguś wszystko możliwe ale zawsze można robaczka zagoić jak się coś w gruncie pogrzebie albo pozimowe śmietki posprząta jak się nie mylę to Ty masz takie piękne Hojki choruję na coś takiego ale ogrodnik doniczkowy to ze mnie kiepski jak by ci coś zbywało to się piszę na jedną oczywiście nie za darmo.teraz nie mam za wiele czasu ale jeszcze do ciebie zaglądnę dokładniej może nawet coś oferujesz a ja jestem nie kumata.Ty za to do mnie wpadaj jak najczęściej jeśli możesz. ;:138
Elunia a ja już myślałam że o mnie całkiem zapomniałaś zresztą nic dziwnego bo sama ten rok miałam jakiś ciężki 0 aktywności z mojej strony obiecuję się poprawić,sorki nie mogę pisać tak mi ręce cierpną ale będę was czytać ;:138 ;:196 .
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

Wiesz gdzie zawsze można mnie znaleźć...na różanym... :wink: :wit
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Oj to prawda , łapki już nieźle swędzą , żeby coś w ziemi pogrzebać . Ja oczywiście nie wytrzymałam i już musiałam trochę się popaplać :;230 A jak Cię za hojkę weźmie , to dla Ciebie się oczywiście znajdzie :)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Elunia zawsze sobie obiecuję że znajdę cię tym Rzeszowie ale jakoś ciągle mi brakuje czasu jak mam wolne jestem o dwa kroki do tyłu z robotą i nigdy nie wyrobiona,dzisiaj jak by nie to że poczułam że już coraz wolniej się ruszam ze zmęczenia to nie mogłaby skończyć roboty przy drzewie.I samą porę zlazłam bo zaraz M. przyjechało z pracy i jeść trzeba dać ;:219 i tak to jest ale całe lato przed nami na szczęście. ;:138 ;:3
Tak Aguś już człowieka nosi ja dzisiaj też się poruszałam bardziej przy drzewie jak w ogródku ale rozruszane kości już troszkę mam.Hojkę jak kiedyś znajdziesz czas i możliwość to bardzo chętnie sobie kupią tylko jak byś była tak miła to napisz parę słów co ona lubi a czego nie.Wyobraźcie sobie że spotkałam dzisiaj różę jerychońską i zobaczę jak ona u mnie sobie da i ze mną rady. :;230 ;:138
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Kochana i ja mam różę jerychońską :) Rozwija się super , tylko nie wiem , czy coś źle z nią robię , bo nie robi się zielona .
A co do hojki , to w wolnej chwili napiszę Ci na P.W. co i jak , żeby Ci tu wątku nie zaśmiecać :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”