Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

Tak to jest właśnie fikusowate :;230 no ale na razie tak tylko pomyślałam bo może wystarczyłby zabieg kosmetyczny tzn. dosypanie ziemi i przysypanie go troszkę :?: temat do przemyślenia i zastanowienia się :roll:
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Widzę ,że wcale nie taka'' drobna kradzież ''się opłaciła :;230 :;230

Czekam nie cierpliwie na rozwinięte kwiatki multiflory .Moja młoda sadzonka też ma pąki i ciekawa jestem jak długo bedzie kazała na siebie czekać ;:65
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

mowę mi odebrało :shock: wszystkie kwiatuszki zadbane i bardzo ładne ;:180
Gardenia piękna a cyklamenek wprost przesłodziutki ;:167
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gardenia przypadkiem nie z tesco? :wink: Tamtejsze w zeszłą niedzielę były łudząco podobne. Żałuję teraz, że wtedy tej gardenii nie kupiłam, choć w ręce trzymałam, ale nie pamiętałam dokładnie wymogów i nie byłam pewna, czy da się ją u mnie gdziekolwiek ulokować.
Cyklamen śliczny, ja tylko mogę pozazdrościć, no chyba że mój biedak odżyje, w co nader wątpię...
Ja jak zacznę tuptać wokół moich kwiatów, a mam ich mniej, to też mi to trochę czasu zabieram. Od czasu, kiedy wynosiłam rano sadzonki pelargonii na balkon, mój mąż się nabija, że wychodzę z kwiatami na spacer :;230
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Jagódko ja tak samo słyszę cały czas coś na temat kwiatów a jeśli chodzi o gardenkę to kupiona była podczas zakupów w kerfurze a właściwie w kwiaciarni przykerfurowskiej za 30 zł :wink: wiem ile kosztowała bo zanim powiedziałam że mi się podoba to sprawdziłam cenę i kwiatka :;230
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Uuu, to zaszalałaś w takim razie, mam nadzieję, że będzie się dobrze chowała i pięknie kwitła :)
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Ja też mam nadzieję że będzie cieszyła mnie kwiatami muszę o nią dbać bo inaczej nie dostanę od N już żadnego :;230
Pozdrawiam i Zapraszam
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

Witaj Ago! Nie przejuj się kurzem na miutiflorce, kwiaty są ważniejsze... Gardeni gratuluję i zazdroszczę, jest piękna, mnie się z nią nie udało, może jeszcze kiedyś spróbuję... Kwietnik robi wrażenie... ;:108
Awatar użytkownika
jesienna
50p
50p
Od: 31 sie 2011, o 22:43

Post »

Piękny ten biały fiołek.. i wspaniale sfoctografowany ;:138
ze wszystkich uśmiechów - ten zrodzony z serca jest najpiękniejszy.....

Pozdrawiam Ciepluteńko.. z uśmiechem:))
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

WOW :!: Aguś,ale zaszalałaś.Tyle zielonych na raz.Niesamowita jesteś :wink: A najładniej to chyba te "zdobyczne" będą Ci rosły,jak to zwykle "zdobyczne".Przepiękne wszystkie,a i N się postarał ;:63 ;:196
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Nowości piękniusie:)
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Śliczna Gardenia ;:138 Widac, że Twój N umie Cię uszczęśliwic. :uszy
Cyklamen niezwykle uroczy. Też kupiłam go w B... ale mój jest różowy. Chciałam białego, ale tylko ten którego kupiłam był najmniej zmaltretowany. ;:14
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

piękna gardenia i cyklamen . Pozdrawiam
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Ale tu różnorodność! Wiele zakupów widzę :D

Co do fikusa...obawiam się o jego zycie. Wielokrotnie co słyszałam o ukorzenianiu go w ziemi to padał ; / lepiej jednak jak stoi w wodzie...wiem z doświadczenia ; )
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

nyskadu, Jatra, Anjja, rapunzel, elila, jesienna, aga111, Filigranowa27, elcia1974, Lidka lmw, zeberka4 - Kochane bardzo dziękuję za odwiedzinki, miłe słowa - cieplutko mi sie na ;:167 robi kiedy wypowiadacie się tak pochlebnie o moich kwiatuszkach :oops: DZIĘKUJĘ razem z nimi ;:196

Trzymajcie kciuki mocno żeby pączusie się pojawiły i na gardence i na mojej kochanej multiflorce (zresztą wszystkie są kochane) oraz za te co nowe by się przyjęły w nowym domku :wink: no i za fikusika - Ty zeberka4 z taką zdwojoną siłą żeby z nim wszystko dobrze było bo mnie troszeczkę zmartwiłaś i teraz będę koło niego 5 razy chyba na dzień latać :( no po co go juz z tej wody zabrałam ;:223 ;:223 ;:223 ale zmartwiło mnie to że zaczął gnić ;:223

Jeszcze raz dziękuję /my ;:196

PS. jeśli kogoś pominęłam to przepraszam - dziękuję wszystkim ;:196 ;:180
Pozdrawiam i Zapraszam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”