Dziękuję bardzo z takimi życzeniami na pewno się spełnidorkow0 pisze:Marysiu...![]()
Spełnienia marzeń ogrodowych Ci życzę, żeby ten Nowy Rok był obfity w roślinki i sprawiał Ci jeszcze więcej radości, niż ten mijający...![]()

Dziękuję bardzo z takimi życzeniami na pewno się spełnidorkow0 pisze:Marysiu...![]()
Spełnienia marzeń ogrodowych Ci życzę, żeby ten Nowy Rok był obfity w roślinki i sprawiał Ci jeszcze więcej radości, niż ten mijający...![]()
Ewuniu dziękuję bardzo iewka17 pisze:Marysiu zdrówka i pomyślności w 2014 dla ciebie i bliskich .
Też tak myślęPEPSI pisze:Piękne widoki z wycieczki Marysiu, ale....Twoje kwiatki są tyż pikneChyba bardziej...
Dziękuję Iwonko ,Tobie życzę tego samegoiwona0042 pisze:Witaj Marysiu w Nowym Roku, oby jak najwięcej takich cudnych chwil, wycieczek i wspaniałych roślin w ogrodzie, dużo zdrówka i pięknej każdej pory roku o odpowiedniej porze roku, bo teraz co to za pora roku to nikt nie wie
Dziękuję DanusiuTacca pisze:Marysiu na Nowy Rok życzę spełnienia marzeń , zdrówka i pomyślności . Żeby Twoje San Francisko rajem się stało i więcej ciekawych wycieczek życzę .
Grażynko to dzięki synusiowi ,zafundował mamusi taki prezent na OKRĄGŁE urodziny ,pracował we Francji i byłam tam u niego z jego narzeczoną a przy okazji dużo pięknych miejsc zwiedziliśmy ,pewnie druga taka okazja się nie trafi.gracha pisze:Marysiu piękne miejsca zwiedzałaś,zazdroszczę bo ja nigdy nie byłam za granicą naszej Polski ,może na emeryturze zacznę podróżować