Anetko, masz rację w OBI opłaca się kupować zamorzone przez nich roślinki do odratowania, "świeżutkie" są nadmiernie drogie. W sobotę kamelie po 39,90, zupełnie nieduże.
Dorotko i taka cena jest rozsądna, ale jeszcze koszty wysyłki

Miłko u mnie też zima, ziemia zmarznięta, w Lublinie dużo wiosennej, duże pąki na drzewach i kwitnące przebiśniegi. A moje ranniki zamarły w pąkach czekając na trochę ciepła.
Martuś jestem pod wrażeniem

Andrzej u mnie jeszcze bardzo zimno i wietrznie, dzisiaj rano o 7 30 -4 stopnie, więc wciąż czekam na dogodniejsze warunki, u Ciebie bardziej zacisznie. Możesz wstawić fotkę ciachniętych?
Aguś wstawiłam coś tam, ale to nie takie, jak Twoje ogrodowe, wiosenne

No niestety znów skusiłam się na alegrowe zakupy, tym razem to Dzielżana LOLLIPOP i Rudbekię wschodnią Green Wizard, jakoś zaczęły mi się podobać takie cudaki. Ciekawa jestem też czosnku hair, na fotkach wygladał cudacznie.
Wczoraj cały wieczór spędziałm na uziemianiu, pikowaniu i przesadzaniu tego i owego.
Vituś eucomisy od Ciebie pięknie przezimowały i zaczęły już kiełkować, zmieniłam ziemię i czekam

Agaphantusy w nadmiernie suchej ziemi również wyczuły, że na nie pora i ......

tunbergii wyszły w tym roku dwie skrzyneczki, moze teraz spokojnie się rozrastać

Mój Albrecht na spacerku, nie sądzicie, że się nieco puścił

Może umęczę Was śniedkiem,ale to jego dzienna fotka

Na koniec podtrzymując tradycję ...