Widzisz, udało mi się zobaczyć coś niepokojącego na liściach u Ciebie, a nie mogę swoich zdiagnozować

lucynaf pisze:Piękne kwitnienia To ja zostaję u Ciebie na noc, bo mi się tu strasznie podoba Chyba, że znów mi internet siądzie
Widzisz, udało mi się zobaczyć coś niepokojącego na liściach u Ciebie, a nie mogę swoich zdiagnozować
Oj działa,działa... zwłaszcza na mojego Mmarwes pisze:Sylwio
, taka ilość storczyków działa na wyobraźnię.
Ogromne zróżnicowanie co do wielkości i wymagań poszczególnych gatunków.
Gratuluję odwagi i bardzo szybkiego rozwoju kolekcji .
Trzymam kciuki za powodzenie w uprawie wszystkich podopiecznych
nieinna pisze:Sylwio, po niecałym miesiącu przerwy wracam do Ciebie i znowu zbieram szczękę z podłogi....Masz takie storczykowe rarytasy ze brak słów...Wszystkie aktualnie kwitnące razem super wyglądają, "Zyguś" się ładnie wkomponował w tło, ten żółciutki woskowy jest piękny, mój się zawziął i ani rusz... Sumatrana bajeczna, Księżniczka - o niej już pisałam, ale ciągle i na nowo mnie zachwyca
Zawsze można nacieszyć u Ciebie oczy. I powiem Ci po cichu, że mam na myśli nie tylko storczyki, masz cudne wnętrza!(uwielbiam fiolet)
Justynko to będę zanudzać dalej,ale jak wrócę z urlopujustus27 pisze:Rodzinna fotka najlepsza...
Zanudzaj fotkami...takie piękne modelki i modele
arlet3 pisze:Ale śliczne kwitnienia![]()
A tło pięknie komponuje się z tym żółtym
![]()
Hehe... setki w sensie ilości storczyków taka stara to nie jestemlucynaf pisze:Sylwia, życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji setnych urodzin![]()
Napisałaś przecież, że dobiłaś do setki i dostałaś prezent z tej okazji od męża![]()
Jak ja lubię się ludzi czepiać, ale to naprawdę z sympatii![]()
Pochwal się koniecznie prezentem jak wróciszDlaczego OG Cię rozczarował ?
Pięknie Ci wszystko rośnie, tyle listków, pędzików i korzonków![]()
Odpoczywaj i wracaj do nas, miłego urlopu
mis20 pisze:Justynko gratuluję dobicia do setki, mam nadzieję, że nie przekroczę 50. Pięknie zapędzikowane storczyki, świetne kwitnienia.
Lucynko towar znacznie opóźniony,zwymyślany a że tak się stało potem tak no i na koniec tak koszmarnie zapakowana paczka,że doniczki połamane w drobny mak a liski po uszkadzanelucynaf pisze: Dlaczego OG Cię rozczarował ?
Dziękuję bardzo Arletkoarlet3 pisze:Sylwio to ja też gratuluję tej 100tkii wszystkiego najlepszego życzę.
Pedzików Ci rośnie mnóstwo, będzie pięknieKwitnące storczyki też bardzo ładne.
Dziękuję starałam się :Prenatas pisze:Przepiękne zdjęcia w![]()
Róża też piękna i miłego urlou
Justynko dziękuję Ci mnie też się ten busz spodobałjustus27 pisze:Hoho...ale piękne zdjęcia pięknych storczyków. Kwitnące w słoneczku cudnie się prezentują.
Tyle nowych pędzików Masz, gratuluję![]()
I bardzo mi się spodobał Twój busz masdevalliowy. Chyba się odważę i moje też na zewnątrz wystawię