Fajny pomysł,zrobic z koszyka doniczkę

Dorotko,CelinkoCały dzień mnie naparza ,nałykałam się tabletek i teraz jestem z lekka przymulonaDoti pisze:Już przestała Cię bolec głowa?
A mnie w realu zaczynają powalać ,bo co chwilazahaczam o jakąś doniczkę.Najbezpieczniej siedzieć i się nie ruszać.anetta pisze:a reszta fotek to mnie z nóg powaliła, ileż tego masz
:
wiolcia pisze:Rośnie bez problemu kwiatek?
?
Raczej tak ,zwłaszcza że poniewiera się po całym pokoju ,bo nie mam dla niego stałego miejsca.Adam S. pisze:a Twój szybko ?
Największy okaz w moim mieszkaniuchabermona pisze:Ale wielki skrzydłokwiat i tak najbardziej mi się podoba
Ania też mam takiego.Listki są rzeczywiście duuuuuuże.
Jak nie przepadam za słonkiem,tak dzisiaj chętnie bym je zobaczyłasari pisze:Przyszłam się Aniu przywitać i zostawić troszkę wirtualnego
Damianie ,samo lecidaka pisze:Aniu ale się rozpisałaś i już na 3 część wskoczyłaś,jak ty to robisz że tyle stron ci przybywa w tak krótkim czasie![]()
Do nadrobienia sporo.
No właśnie,bo ja już zaczynałam wątpić,czy na pewno są dwa różne.Miro78 pisze:Ania też mam takiego.Listki są rzeczywiście duuuuuuże.
Jest jeszcze inna odmiana pictum o ile dobrze pamiętam,ma ona mniej tego srebrnego wzoru;tak jakby kropeczki...
...