Coś mi się wydaje, że ostatnio na forum jakiś "konkurs" nastał..w postaci... Kto Kupi najtańszego storczyka.
Ja upolowałam miniaturkę za 5,45zł. Ty, po 2zł...ciekawe, Kto Kupi taniej?
Grażyna Widera Storczykowa tak każdy z nich kosztował 2 zł. to był mój najtańszy zakup poccoyo z miesiąca na miesiąc coraz taniej Goska1307 jeszcze dużo mi zostało do wykupienia a jak idę do sklepu to co chwilę nowy sprzedawca Zapraszam justus27 może komuś sprzedawca sam wciśnie za darmo storczyka - ten wygra
A tak na marginesie to mam jeszcze na oku "kilka" ale poczekam jeszcze troszkę
EJJJJJJJJJJJJJJ jak wy to robicie ,że w takich cenach zdobywacie kwiaty.Ja mam najtańszą Cambrie za 10zł i jeszcze nie trafiłam na ładne kwiaty z przeceny
A mój najtańszy zakup to były Phal. po 5 zł i Cymbidia po 8... Nigdy nic tańszego nie spotkałam, no, może nie licząc Dendrobiów Phal. po 3 zł na wystawie w 2006 roku.
Nesuniaaa gratuluję arlet3 miniaturki po 0,99 zł. - dużo bym dała, po pierwsze za taką cenę a po drugie miniaturki, których nie mam myrtille1986 może jeszcze trafisz - ja wczorajszą cambrię dostałam za 2 zł. - po raz pierwszy tak tanio (zawsze dawałam 5 zł.) Sylki3 głównie OBI i LM Storczykowa mi się też dopiero teraz udało dostać cymbidium za 2 zł. nieinna Uni57 za wszystko inne możesz płacic kartą...