Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2008, o 09:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

Mamba !
Fantastik muzyczka i aranżacja. Super kawałki. Przez Ciebie, właśnie podłączyłem słuchawki, choć miałem lenia i nie chciało mi się od kilku dni.
Słucham.
Skąd Ty ich wyczaiłaś ?
Zrzucę ich na płytkę i zawiozę na działkę. W tej sytuacji temat jak najbardziej działkowy !
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mamba9991 pisze:W ogóle byłam dziś na działce i musiałabym być Chuckiem Norrisem, by przekopać tyle, ile planowałam :(
Ty zdaje się po szpitalu maiłaś odpoczywać, no aktywnie, ale na pewno nie w stylu Norrisa.
mamba9991 pisze:A z tą pracą to taka wkurzona jestem, bo szukamy kogoś do biura w Gdańsku i się nie zgłasza nikt, albo jakby z łaski. No dobra, koniec, bo to nie ten wątek.

Nieprawda.
Dowód jak na komisjach sejmowych.
Jeśli właścicielka działki ma zły humor, to nie uśmiecha się do roślinek, nie pogada z nimi, nie przemówi do nich i te ostatnie nie rosną jak powinny.
Co było do udowodnienia, zostało udowodnione!
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Krzysiek, tych z Blaas of Glory widziałam w Wacken latem (festiwal taki) i brzuch mnie ze śmiechu bolal, chyba sobie cymbałki kupię i zacznę ćwiczyć, słuch mam "absolutnie absolutny" :;230 :;230 :;230 , już w przedszkolu grałam na trójkącie :;230 :;230 A Ty to ukrywasz przede mną Swój wątek, czy się jeszcze "nie ujawniłeś" :D (jakie poprawne politycznie sformułowanie :;230 ).

A tulipany jednak będą, ale już nie różowo białe, o nie, wczoraj zakupy robiłam i same takie pomarańczowe, żółte, czarne, bordowe, pomyślałam, że jak jest ten kompost spod płota, to wymieszam go z ziemią, może się rozluźni, bo wiosną nawet odchwaścić takich tulipanów nie ma jak, taka zbita ziemia,tam z kilkanaście wiader kompostu jest, bardzo ładnie pachnie próchnicą, a pod płot rzucę ten świeży obornik do przerabiania zimą.

Serdecznie pozdrawiam tych, którzy mają już przymrozki, rety, Wy to pracusie musicie być, gdyby mnie teraz mrozisko złapało, to bym została z ręką w nocniku z wieloma sprawami na działce
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Aha, Krzysiek, a jak Ty z You tuba na płytę zrzucasz?
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Już się na działkę wybierałam dziś, a tu z nieba znowu złazi mgła, rano nic nie było widać, teraz też niewiele zaraz będzie Obrazek

Normalnie kraina mlekiem i miodem płynąca, tylko ktoś miód ukradł :evil:
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mambo, ależ w fajnym miejscu mieszkasz :)
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Beatrice , ale za to muszę sobie całkiem myślenie przestawić, gdzie ja bym w Gdańsku hibiscusy miała, a tu się szykuję na zakup dwóch pomarańczowych ketmii, na tle bzu Eva będą :D A wiesz, storczyki mi ruszyły i pewnie znowu będą kwitły 2 naraz, różowy i biały poleć mi proszę storczyk pomarańczowy, ale łatwy w uprawie, lubię mocne kolory. Zresztą idę do Ciebie, to powtórzę prośbę, a z cymbidium to się pewnie wygłupiłam, hańba :oops: Ale to naprawdę wygląda jak kwiatowy pęd i wolniej rośnie, niż liscie.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj !

Posługuje się takim cośik " YouTubeClipExtractor "
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Hm, chcesz pomarańczowy, poszperam to wtedy napiszę. :)
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A to jest lubczyk, który jak każda porządna Baba Jaga suszę na zimowe wieczory, hihi. :wink: Obrazek
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Jest taki program o gotowaniu z A. Gesslerem pt "Wściekłe gary", no i jak obejrzałam, to szok, faktycznie, maggi to lubczyk przecież, tylko że wyciąg z korzenia, ale za to wzbogacony glutaminianem sodu, ale liście są też bardzo, bardzo aromatyczne. Jakiś oszołom się ze mnie robi, bo do suszarki od grzybów dałam por, marchew, seler i pietruchę i zrobiłam "warzywko" :D Ciekawe, jak się będzie przechowywać bez chemicznych wspomagaczy.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ciężko mi bez papierosów, wciąż o jedzeniu myślę, mam taki elektroniczny fajek co prawda, ale jak rzucać, to na całego. Podobno jest gorzej zanim będzie lepiej, no to jest gorzej :( Mimo, że sobie właśnie piwko sączę i kot czarny mi mruczy pod biurkiem :D
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A jak otworzy ktoś 3 wątki naraz, to będę ja, bo się moja podobizna po tym rzucaniu palenia w 1 oknie nie zmieści :D
Esteci i łakomczuchy
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

Cześć Mambo :wit Barwnie opowiadasz o swojej pasji ogródkowej :-) Świetnie się czytało Twój wątek. Byłaś mi też wczoraj inspiracją w kuchni :;230 Pozazdrościłam Ci spontaniczności kulinarnej i zaszalałam z tym co było w lodówce :-) Okazało się, że było warto zaryzykować :-)
Co słychać w szczecińskich ogródkach?
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

...Mamba rzuciła palenie i....forum..
Zablokowany