Kwiaty na bukiety w ogrodzie Krychy
- Krycha
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2010, o 08:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty na bukiety w ogrodzie Krychy
A u mnie też już wiosna , wczoraj założyliśmy folię na namiot. Stara przetrwała tylko dwa lata. Gdy kupowałam to mówili, ze dwuletnia, ale nie sądziłam, że tylko dwa lata wytrzyma. Na zimę zawsze zdejmuję. Teraz kupiłam czteroletnią, może wytrzyma choć te cztery lata. Nie te czasy, kiedyś miałam folię jedną przez 15 lat i jeszcze do dziś resztki mi służą do łatania dziur. Mój małżonek mówi, że budżetowych, może i tak.
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Krysieńko.
Zgubiłam Cię gdzieś w środku zimy a teraz wreszcie odnalazłam wraz z wiosną. Cieszę się bardzo, że Mamuśce Twojej troszkę lepiej. Zawsze to coś. Musisz sobie aparacik włożyć do ucha bo szkoda aby Mamuśka się wysilała a Ty nie wiesz co mówi. Piszesz, że kurzaka masz prawie po pachy. To tak jak u mnie. Moja mama ma mieszkanie w mieście a ponieważ od roku jej tam nie ma to balkon zamieszkały gołębie. Wczoraj wraz z córcią i synusiem pojechaliśmy posprzątać. Ale żeśmy się urobili. Szkoda gadać. Trzy worki odchodów przywiozłam na kompost. Trochę ptaszyny się przydały....
Pozdrowienia dla Mamuśki.

Zgubiłam Cię gdzieś w środku zimy a teraz wreszcie odnalazłam wraz z wiosną. Cieszę się bardzo, że Mamuśce Twojej troszkę lepiej. Zawsze to coś. Musisz sobie aparacik włożyć do ucha bo szkoda aby Mamuśka się wysilała a Ty nie wiesz co mówi. Piszesz, że kurzaka masz prawie po pachy. To tak jak u mnie. Moja mama ma mieszkanie w mieście a ponieważ od roku jej tam nie ma to balkon zamieszkały gołębie. Wczoraj wraz z córcią i synusiem pojechaliśmy posprzątać. Ale żeśmy się urobili. Szkoda gadać. Trzy worki odchodów przywiozłam na kompost. Trochę ptaszyny się przydały....

Pozdrowienia dla Mamuśki.

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Krystyno u mnie zawsze spod kur to syn wyrzuca i nie da mi wideł ruszyć a teraz jak przeczytałam ,że Ty sama taką pracę robisz to go wyręczyłam i fakt urobiłam się po pachy a ja ma tego ptaszyska sześćdziesiąt sztuk razem z kaczkami.Trochę na mnie nakrzyczał jak wrócił z internatu
ale ja i tak jestem z siebie dumna
a wiosnę rzeczywiście mamy piękną tego roku. i ja już trochę jarzyn posiałam w polu.pozdrawiam i mamie zdrowia życzę 

kwiaty łagodzą obyczaje
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
...a słyszałyście, że wiosna tego roku ma być piękna i długa? Jak długa? Chyba do ....lata.

Adresy do moich wątków
No udały się kwiatuszki, szczególnie te z pierwszego zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie,
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Witaj Krysiu!
łany tak pięknych kwiatów robią wrażenie,chciałabym choć raz
przejść wśród tylu kwiatów ale pracy Ci nie zazdroszczę
wnusie śliczne, pewnie są dumą babci
łany tak pięknych kwiatów robią wrażenie,chciałabym choć raz
przejść wśród tylu kwiatów ale pracy Ci nie zazdroszczę

wnusie śliczne, pewnie są dumą babci

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Dobrze,że już jesteś. Piękne bzy, a u mnie dopiero pączki...
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu zdjęcie bzów od razu przywodzi na myśl ich cudowny zapach.
W ub. tygodniu jeden krzew wykarczowaliśmy - miał być pełny, odmianowy i cos tam jeszcze a okazał się najzwyklejszy jaki można spotkać wszędzie.
Jego miejsce zajęły Canny, które rosły w donicach.
Jeżówki od Ciebie już mają pączki kwiatowe, przy rozrywaniu karpy musiałam użyć małego toporka a sadzonek starczyło dla mnie i sąsiadki.
Pozdrawiam i
W ub. tygodniu jeden krzew wykarczowaliśmy - miał być pełny, odmianowy i cos tam jeszcze a okazał się najzwyklejszy jaki można spotkać wszędzie.
Jego miejsce zajęły Canny, które rosły w donicach.
Jeżówki od Ciebie już mają pączki kwiatowe, przy rozrywaniu karpy musiałam użyć małego toporka a sadzonek starczyło dla mnie i sąsiadki.
Pozdrawiam i

- ewamaj66
U mnie kalina dawno przekwitła i ani razu nie udało mi się zrobić dobrego zdjęcia 

- ewamaj66
Zwykle goździki, a jakie robią wrażenie w takiej ilości
Trojeść mi znikła. Pewnie wypieliłam 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Krysiu,co to jest takie ładne na pierwszym zdjęciu, to pomarańczowe?