Mój ogród - Eukomis cz.3
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród - Eukomis cz.3
Grażynko miło mi że mnie odwiedziłas, dziękuję za życzenia.
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Halinko wszystkiego najjjjjjjj. Ja miałam wczoraj imieniny hihi
Pozdrawiam serdecznie
U mnie gorąco i sucho,ale jest super

U mnie gorąco i sucho,ale jest super

- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystkiego najlepszego Halinko! Zdrowia, miłości i samych radości!
Twój balkon jak zwykle tonie w kwiatach! Cudnie
A taka różyczka u mnie też kwitnie

Twój balkon jak zwykle tonie w kwiatach! Cudnie

A taka różyczka u mnie też kwitnie

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ależ masz pieknie ukwiecony balkon . Ogóreczniki mają fajne kwiatuszki tylko bardzo kochają je mszyce zauważyłam to u mnie . Cały czas muszę trzymać rękę na pulsie
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Halinko spóźnione ale szczere życzenia imieninowe
Ale masz piękne kwiaty na balkonie. Czym Ty je podlewasz?? że są tak piękne i tak obficie kwitną?

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Halinko
jakoś umknął mi Twój ogródek i dawno nie zaglądałam
U Ciebie wciąż przepięknie, mnóstwo kwitnących , kolorowych kwiatów- tak jak kocham. Przepięknie utrzymują się róże pienne, moje niestety wszystkie w tym roku przemarzły i musiałam wykopać i wyrzucić
Niestety moje rejony dla nich zbyt ostre zimą
Strumyczek śliczny, a balkon niesamowicie ukwiecony. Stworzyłaś naprawdę przepiękne miejsce

Strumyczek śliczny, a balkon niesamowicie ukwiecony. Stworzyłaś naprawdę przepiękne miejsce

- eukomis
Arabelko dziękujętobie też wszystkiego naj, naj. U mnie też piękna pogoda taką właśnie lubię upały,lato jest po to żeby słonko wygrzewało nasze kościska.
Karinko dziękuję
Jadziu u mnie też mszyce atakują ogórecznika muszę pryskać, ale liście wtedy nie nadają się do sałatki warzywnej,
Agnieszko ja kwiaty kupuję w firmie Plankpol k. Oświęcimia sprzedają w maju w soboty. Oni się specjalizuja w surfiniach i nawóz też używam pod tą nazwą i jest wszystko okej
Zuziu ślazówkę to ja siałam ona jest jednoroczna może ci posłałam sadzoneczkę i ci się rozsiała. Bardzo mi sie podoba jej kolor. Wiem ze Gabrysia miała taką piękną różową. Zuziu ja myślę że takich balkonów w kwiatach to jest więcej, teraz mieszkańcy dbaja o balkony nie tak jak kiedyś
Izuniu brałaś sadzoneczke jak byłaś u mnie pierwszy raz z dziewczynami[ cieszę sie że ją masz, zresztą tobie to wszystko się ukorzenia taką masz dobrą ręke do kwiatów. A mnie będzie kwitła ta chortensja co urwałam sadzoneczki w zeszłym roku w Rybniku taka jest malutka a
ma pączki.
Karinko dziękuję
Jadziu u mnie też mszyce atakują ogórecznika muszę pryskać, ale liście wtedy nie nadają się do sałatki warzywnej,
Agnieszko ja kwiaty kupuję w firmie Plankpol k. Oświęcimia sprzedają w maju w soboty. Oni się specjalizuja w surfiniach i nawóz też używam pod tą nazwą i jest wszystko okej
Zuziu ślazówkę to ja siałam ona jest jednoroczna może ci posłałam sadzoneczkę i ci się rozsiała. Bardzo mi sie podoba jej kolor. Wiem ze Gabrysia miała taką piękną różową. Zuziu ja myślę że takich balkonów w kwiatach to jest więcej, teraz mieszkańcy dbaja o balkony nie tak jak kiedyś
Izuniu brałaś sadzoneczke jak byłaś u mnie pierwszy raz z dziewczynami[ cieszę sie że ją masz, zresztą tobie to wszystko się ukorzenia taką masz dobrą ręke do kwiatów. A mnie będzie kwitła ta chortensja co urwałam sadzoneczki w zeszłym roku w Rybniku taka jest malutka a
ma pączki.
- eukomis
Agnes moje róże tez odchorowały, jakoś żółta nie umie się pozbierać zakwitła jednym kwiatem i na tym koniec . Przymarzły mi też szczodrzence jeden wywaliłam a dwa kwitły bardzo słabo.przemarz mi też hibiskus. O liliach to już nie chce mi się pisać te co kwitna to takie pospoliciaki reszta ma pąki i nie wiem jakie będą. Cieszę sie z liliowców bo jest dużo krzaczków w pąkach bardzo mnie ciekawią ich kolory. W zeszłym roku nie wszystkie kwitły.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
W przyszłym roku bedę musiała również zainwestować w pysznogłówki bardzo mi się podobaja ,a jakoś nie miałam okazji widzieć ich w realu . Halinko kaskada działa fajnie . Niestety przy tych ogórecznikach to cały czas trzeba mieć rękę na pulsie
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No i kto tu ma rękę do kwiatów?eukomis pisze:
A mnie będzie kwitła ta chortensja co urwałam sadzoneczki w zeszłym roku w Rybniku taka jest malutka a
ma pączki.

Moja wprawdzie zielona, ale pączków nie ma. A co to za hortensja kwitnie? Tak wcześnie?

Myślałam, że hortensje zaczynają w sierpniu ...
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
znowu nie pokazuje się mi twój watek .. spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin ,, oraz dużo zdrowia abyś mogła cieszyć się tak pięknym ogrodem ..
zawsze było cieplej u ciebie i dlatego hortensja różowa tak szybko ci zakwita , moje maja malutkie pączki , śliczne liliowce i już kwitną moje jeszcze w pąkach mam zamiar na jesieni zamówić u Ismeny nowe kolory ,,podoba mi się ten bordowy ,, śliczne lilie a moje pysznogłówki jeszcze nie kwitną .. ale i tak najbardziej podoba mi się kaskada z wodą .. miło posiedzieć przy szumie wody gdy na dworze taki upał ...
zawsze było cieplej u ciebie i dlatego hortensja różowa tak szybko ci zakwita , moje maja malutkie pączki , śliczne liliowce i już kwitną moje jeszcze w pąkach mam zamiar na jesieni zamówić u Ismeny nowe kolory ,,podoba mi się ten bordowy ,, śliczne lilie a moje pysznogłówki jeszcze nie kwitną .. ale i tak najbardziej podoba mi się kaskada z wodą .. miło posiedzieć przy szumie wody gdy na dworze taki upał ...