Oj jak byłam ostatnio w poradni dziecięcej to panie mówiły, że te infekcje teraz takie są, że na jednej porcji antybiotyku sie nie kończy
A co zamierzasz przesadzać?
Jestem zmuszona przesadzić rododendrony i hortensje bo tam gdzie teraz rosną trzeba położyć kostke brukową
bo na wiosne zawsze jest tam masakra. Straszne błoto i trudno dostać się na schody wejściowe dla tego zdecydowaliśmy się na położenie kostki.Drugi powód to to że będziemy wykańczać elewacje domu a przy tym będzie dużo strat.Rosną też tam inne rośliny które będe musiała w miare przekwitania
Hej Aga Jak tam malutki? Mam nadzieję że wraca do zdrowia. Ja też czekam na róże, już robiłam dla nich miejsce, nawet wykopałam dziurę w ziemi, szaleństwo ;:83
Witajcie Małemu już lepiej. Wczoraj skończył zastrzyki ale ma jeszcze kaszel.Strasznie płacze bo chce już na podwórko. Po malutku zacznie wychodzić.
Roślinki jeszcze nie przesadzone bo z małym nie dało rady nic zrobić a na podwórko nie chodził.
Może jutro bo dziś wezwali mnie do pracy na jeden dzień.
Jak ekipa będzie porządna i odpowiedzialna to i ład i porządek zostawią po sobie. Uprzedź ich, że mają zwracać uwagę na to, co wychodzi z ziemi. Nie myśl o bałaganie, myśl o tym jak pięknie będzie, gdy skończą