Ogród Marii Michalskiej
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 5 kwie 2009, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marii Michalskiej
Witam serdecznie,
Cudowne kwiaty! Jestem pod wrażeniem.
Czy na ostatnim poście na zdjęciu jest różowy liliowiec? Choruję na liliowca właśnie w tym kolorze. Nie wiem tylko czy nie pomyliłam sie i nie jest to czasami lilia.
pozdrawiam,
Cudowne kwiaty! Jestem pod wrażeniem.
Czy na ostatnim poście na zdjęciu jest różowy liliowiec? Choruję na liliowca właśnie w tym kolorze. Nie wiem tylko czy nie pomyliłam sie i nie jest to czasami lilia.
pozdrawiam,
Majunia to jest rzeczywiście lilia. Liliowce bananowe mam o dużym kwiatku i cytrynowy ale tych nie mam wiele pozdrawiam 

KINGO cytowane zdjęcia na tej stronie 4 są tej samej piwonii tylko w różnej fazie kwitnienia ujęte. 

Marysiu, ta przedostatnia, moje marzenie. Wiesz jak się nazywa?
tą akuratnie kupiłam w sklepie był napis "angielska". 

- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepiękne róże...
. Piękne ułożenie płatków a te kolory...
. Spodobał mi się także żylistek, zakryła bym brzydką siatkę. Tylko czy będzie chciał rosnąć raczej w cieniu.. 

Masz rację że siatka brzydka ale kiedyś tak zamaskowałam od szosy i na dzień dzisiejszy już się zużyła teraz na jesień będzie pomalowana. To nabierze innego widoku.Tylko martwię się bo to jest 10 przęseł a to trochę jak na moje ręce. 

- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Marysiu...ja o swojej myślałam że brzydkaMichalska pisze:Masz rację że siatka brzydka ale kiedyś tak zamaskowałam od szosy i na dzień dzisiejszy już się zużyła

- sylvia_sirena
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
Sylwio nie cuda po prostu praca a matka natura wydaje czasem coś co oko pocieszy