I ja też przykładam się do gratulacji z okazji sreberka
za oknem jeszcze tak błotnawo i byle jak a Ty masz tyle ładniutkich zieloniutkich, że napatrzeć się nie można podejrzewam, że chyba masz gdzieś tam ukryte słoneczko normalnie
Elu pamiętasz te słowa ja tak z nie dowierzaniem patrzyłam na ten pąk dla mnie mógłby być nawet fioletowy,wiesz jak się cieszę że on w ogóle zakwitł ,nie dożo brakowało a wylądował by w koszu koło Biedronki ,pamiętasz ile kosztował
Kasia kąpiele błotne to dla zdrowotności... Twojej chyba, choć jak widać kwiatkom też służą chyba
ja dzisiaj też miałam cały dzień piękne dobrze, że choć nam w domkach kwiatuszki ładnie pokazują zieleń bo na dworze to nie ma co liczyć ani na biel ani na zieleń... okropny okres przejściowy między zimą a wiosną, ble
Kasiu aż widzę jak się cieszysz z hipcia i wcale Ci się nie dziwię bo jest z czego tym bardziej że ma takie piękne kwiaty a jak jeszcze wszystkie pąki się rozwiną to dopiero będzie widok
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Kasieńko ,Karino ,Eluniu ,Ago ,Aniu ,Jagodo ,Patrycjobardzo dziękuję w imieniu Hipcia Kermitku a do końca myślałyśmy że będzie czerwony A tu taka niespodzianka