I nie będzie 112,gość który miał sprzedać lampę,nagle zmienił zdanie:(
Poza tym coś złego dzieje się u placków,dziś wyłowiłam martwego kobalta....pojęcia nie mam,jaka była przyczyna. Ryba wydawała się zdrowa,jadła niczym smok,śmiała,kolory żywe....patzrę rano,a ona....leży...echhhh
I to jest ta chwila,gdy zaczynam się zastanawiać ....może by tak sprzedać szkło i odpocząć od akwa...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
A może zginęła od urazu, którego nie widać na powierzchni ciała? U mnie skalarzyca tak załatwiła dwóch chłopaków.
Poddać się po jednym wypadku? Nie przesadzajmy!
Ja kasuję 112, będę zbierała na 60 OW. Ale to troszkę potrwa, bo teraz duże kłopoty.
Ja po prostu nie mam czasu..... ,a ta paletka przelała czarę goryczy
Oczywiście wiesz,że OW jest"miękksze" od standardowego floata?
Ja mam baniak z Guardiana-produkcja czegoś pośredniego i z rysami jest masakra.
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
hej mój baniak stoi pusty robie restart
tylko za jakiś czas
i tu pytanie do was
chciałam bym teraz mieć w nim złote rybki tylko jak to urządzić żeby jakoś wyglądało
przypomnę że to 112 litrów z pokrywą
pozdrawiam
Miałam ten akwa siedem lat już mi się opatrzyły takie pospolite chciałam coś efektownego
coś czego jeszcze nie miałam a tu zong
poza tym teściowa ma welony i trzyma trzy w kuli chciałam im ulżyć i wziąść zrobić u mnie lokum
Kula to sadyzm, więc zawsze jakoś im tam pomożesz. Ale welony w małym akwarium zrobią dużo syfu. Do nich trzeba przynajmniej jeden bardzo silny kubeł i filtr wewnętrzny.
Welony to pospolita w sumie ryba. Aranżacja do nich wymaga dobrego pomysłu i prostoty. Jedzą wszystko, nie wiele roślin się przed nimi uchowuje (polecam anubiasy). Przegrzebują podłoże.
Ale ja je bardzo lubię. Kiedy moje sią tarły, to aż pokrywa odskakiwała. Miałam jednego chłopaka i dwie dziewczyny.