Aguniu a ja dzisiaj obleciałam nasze markety i oprócz choinek pomalowanych jakąś srebrzanką nic nie upolowałam a też mam chrapkę na kremowy grudnik i jakąś gwiazdę.Niech no tylko do Płocka się dostanę.....
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
Ja wczoraj widziałam taką dużą gwiazdę-czerwoną, ale nie kupiłam bo miałam w planie inne zakupy, teraz trochę żałuje ale jutro ma być dostawa z giełdy wiec się muszę wybrać
Radosnych ,pogodnych
Pełnych ciepła i nadziei
Wszelkiej pomyślności
Osiągnięcia sukcesów
Cierpliwości i wytrwałości w
Realizacji planów
Pięknych okazów kwiatowych
życzy wszystkim Forumowiczom
i Sympatykom oraz Administracji Forum
APe
Pozdrawiam, Anna
U łaaaa jak mnie tu dawno nie było... to ja chora to komputer i się nazbierało mam nadzieję ,że teraz wszystko będzie już dobrze i szybko nadgonię
W moich zbiorach troszkę ubyło (szeflera ,niby rozchodnik,trzykrotka-nie biadolę, bo jeszcze mam takie)
troszkę przybyło,kloniki przed Wigilią przestały kwitnąć ,ale już dzisiaj wypatrzyłam ....nowe maleńkie pączusie u kremowego.Dobry Mikołaj zostawił mi białego storczyka ,mam też lichutką gwiazdę z przeceny,bo w Płocku ze względu na grypę nie byłam(kupiłam jaką dostałam na miejscu )Pokażę jeszcze mój zbiór storczyków jaki zgromadziłam późną jesienią(wszystkie z przeceny od 3.75 do5zł Jest ich 12 szt.
Pozdrawiam, Anna
Oj, Mikołaj się postarał, chyba byłaś grzeczna.
Moja gwiazda też zrzuca liście, ale nie będę się za bardzo nią stresować. Nie udaje Mi się przechowanie jej na następny rok. Raz prawie się udało, ale to stare dzieje.
Powalająca liczba storczyków. I jakie różnorodne. Jak zakwitną będzie widok.
Całkiem sporą kolekcję storczyków zebrałaś,będzie piękny widok jak zakwitną.
Śliczna gwiazda a biały storczyk po prostu cudny.Chyba muszę sobie takiego sprawić.