Nowy ogród Jacka cz.3
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Sam jestem ciekawy Bernadko, co mi wyjdzie z tych moich planów
Jolllu500, kolczurka klapowata może być traktowana jako roślina ozdobna
Ty masz dużą powierzchnię więc na pewno znalazłabyś dla niej miejsce. Zresztą ona by sobie sama znalazła, a Ty byś tylko doglądała, żeby Ci nie zarosła całego ogrodu 
Jolllu500, kolczurka klapowata może być traktowana jako roślina ozdobna
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wysłany: Pią 21 Sie 2009 21:35 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Geniu, podziwiam Twój ogród w ogółach i szczegółach Laughing Piękny agapant, i nie zgadzam się z Piterkiem, że w Polsce mizernie kwitną. Widziałem dorodne kwitnące kępy w ogrodzie w Bujakowie.
Hortensja czerwona ma niespotykany kolor Shocked I równie piękne pacioreczniki (zwłaszcza biały). Pomysł Grzesia sadzenia ich w donicach jak najbardziej słuszny, bo i tak często się je podpędza, a efekt potem jest super Exclamation
Witaj Jacku żałuj że nie było Cię u Marcina ,było cudownie .
A co do agapantu to się zgadzam z Tobą żałuję tylko że nie zakwitł w tym roku biały .
A kanny ja też sadzę w donice już w marcu a w maju przesadzam do ziemi
Geniu, podziwiam Twój ogród w ogółach i szczegółach Laughing Piękny agapant, i nie zgadzam się z Piterkiem, że w Polsce mizernie kwitną. Widziałem dorodne kwitnące kępy w ogrodzie w Bujakowie.
Hortensja czerwona ma niespotykany kolor Shocked I równie piękne pacioreczniki (zwłaszcza biały). Pomysł Grzesia sadzenia ich w donicach jak najbardziej słuszny, bo i tak często się je podpędza, a efekt potem jest super Exclamation
Witaj Jacku żałuj że nie było Cię u Marcina ,było cudownie .
A co do agapantu to się zgadzam z Tobą żałuję tylko że nie zakwitł w tym roku biały .
A kanny ja też sadzę w donice już w marcu a w maju przesadzam do ziemi
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu
Żałuję, że nie byłem tam z Wami ale cieszę się, że mogliście się spotkać w tak miłym towarzystwie
. Mi udało się chociaż poznać tydzień temu kilka forumowiczek ze Śląska, a dziś odwiedziła mnie Ala
Ja pacioreczników nie podpędzam ale wiem, że wiele osób tak robi więc można by je zostawić w donicach i nie przesadzać do gruntu.
Ja pacioreczników nie podpędzam ale wiem, że wiele osób tak robi więc można by je zostawić w donicach i nie przesadzać do gruntu.