1 Wintry Sky
2 High Master
3 Goldkist
A to następne:
Millenium Falcon

Local Color

Fashion Designer

Normalka!renzal pisze: co zdobędę coś ciekawego, to zaraz tracę w różnych okolicznościach (albo wykopane, albo coś pożre...)
Ula! To ja powinnam odpaść w przedbiegach!Orszulka pisze:Normalka!renzal pisze: co zdobędę coś ciekawego, to zaraz tracę w różnych okolicznościach (albo wykopane, albo coś pożre...)
Podobno ogrodnictwo to hobby dla cierpliwych i o silnych nerwach.
Ja z zasady nie używam chemii. Rany po cięciu (bo węgla drzewnego też nie używam) smaruje proszkiem z roztartej tabletki węgla aktywowanego (takiego z apteki), i doświadczenie mi mówi, że to pomaga. A na choroby grzybowe (choć to nigdy nie działa tak radykalnie jak chemia) można próbować opryskiwać wywarem ze skrzypu polnego i czosnku.robertP2 pisze:Dziękitak zrobię.
Używasz topsinu ? czy węgiel drzewny będzie lepszy do odkażania ?
Galadriela pisze:Ja z zasady nie używam chemii. Rany po cięciu (bo węgla drzewnego też nie używam) smaruje proszkiem z roztartej tabletki węgla aktywowanego (takiego z apteki), i doświadczenie mi mówi, że to pomaga. A na choroby grzybowe (choć to nigdy nie działa tak radykalnie jak chemia) można próbować opryskiwać wywarem ze skrzypu polnego i czosnku.robertP2 pisze:Dziękitak zrobię.
Używasz topsinu ? czy węgiel drzewny będzie lepszy do odkażania ?
Pozdrawiam