Dala-mój piękny ogród cz.2
-
x-d-a
Grzesiu,
dzisiaj już nie było takiego upału i może to i dobrze, bo 30 stopni na początku kwietnia to lekka przesada...
Roślinki zgłupiały i w ciągu jednego dnia na drzewach i krzewach rozwinęły się listki, a hiacynty i tulipany Kaufmanna są już w pełnym rozkwicie.
Magdo,
szkoda, że nie udało Ci się być wczoraj z nami, ale może następnym razem? Szykuje się spotkanie w czerwcu u Karolka w ogrodzie.
Dziękuję za życzenia - goście byli, toasty wznieśli i już sobie poszli, a ja mogę teraz troszkę odpocząć.
A to moje hiacynty:

dzisiaj już nie było takiego upału i może to i dobrze, bo 30 stopni na początku kwietnia to lekka przesada...
Roślinki zgłupiały i w ciągu jednego dnia na drzewach i krzewach rozwinęły się listki, a hiacynty i tulipany Kaufmanna są już w pełnym rozkwicie.
Magdo,
szkoda, że nie udało Ci się być wczoraj z nami, ale może następnym razem? Szykuje się spotkanie w czerwcu u Karolka w ogrodzie.
Dziękuję za życzenia - goście byli, toasty wznieśli i już sobie poszli, a ja mogę teraz troszkę odpocząć.
A to moje hiacynty:

- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
x-d-a
Aniu,
następne spotkanie u Karolka w ogrodzie w czerwcu - będzie okazja, żeby spędzić ze sobą więcej czasu i lepiej się poznać.
Mariolko,
zabij mnie, na śmierć zapomniałam tej nazwy, ale usilnie myślę i może mi się przypomni...
Aszko, Grzesiu, Alu , Cynthio, Agnieszko, Ido, Jolu, Moniko,
dzięki za wizytę w moim ogrodzie.
Rzeczywiście spotkanie było bardzo udane i już myślimy o następnym.
Pogoda też dopisała, zresztą od kilku dni jest pięknie. Widać to było po roślinkach w O.B. i w naszych ogrodach też się zazieleniło...
Moje kwiaty zaczynają kwitnąć na wyścigi; dzisiaj wieczorem pokażę nowe zdjęcia, bo sytuacja jest bardzo dynamiczna...
następne spotkanie u Karolka w ogrodzie w czerwcu - będzie okazja, żeby spędzić ze sobą więcej czasu i lepiej się poznać.
Mariolko,
zabij mnie, na śmierć zapomniałam tej nazwy, ale usilnie myślę i może mi się przypomni...
Aszko, Grzesiu, Alu , Cynthio, Agnieszko, Ido, Jolu, Moniko,
dzięki za wizytę w moim ogrodzie.
Rzeczywiście spotkanie było bardzo udane i już myślimy o następnym.
Pogoda też dopisała, zresztą od kilku dni jest pięknie. Widać to było po roślinkach w O.B. i w naszych ogrodach też się zazieleniło...
Moje kwiaty zaczynają kwitnąć na wyścigi; dzisiaj wieczorem pokażę nowe zdjęcia, bo sytuacja jest bardzo dynamiczna...
już się nie mogę doczekać zdjęć, zapewne niesamowicie kolorowo jest teraz u ciebie
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."