Moi zieloni domownicy
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś myślę, że teraz Twój skrzydłuś ma się już dobrze 
Dziewczyny ja nigdy nie ubjiam ziemi w doniczce rękami. Nasypuję ziemię i stukam doniczką o stół bądź podłogę. Ziemia wtedy sama opada i dociera do różnych zakamarków. Robię tak kilka razy (po każdym dosypuję ziemię) - aż ziemia przestanie opadać.
A stefanek niezaprzeczalnie rewelacyjny

Dziewczyny ja nigdy nie ubjiam ziemi w doniczce rękami. Nasypuję ziemię i stukam doniczką o stół bądź podłogę. Ziemia wtedy sama opada i dociera do różnych zakamarków. Robię tak kilka razy (po każdym dosypuję ziemię) - aż ziemia przestanie opadać.
A stefanek niezaprzeczalnie rewelacyjny

-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 27 kwie 2009, o 10:48
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skrzydłokwiat nadal klapnięty
Chociaż może troszkę takjakby listeczki pomalutku się podniosły .Ale tak ociupinkę . Już nigdy więcej nie zrobię tego błędu z ubijaniem ziemi w doniczce . Nie wiem co mnie wtedy podkusiło bo nigdy tak nie robiłam .
Ale wiadomo człowiek uczy się całe życie,z wyjątkiem lat szkolnych 

-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Stefek olśniewający.. a mocno pachnie? niegdy nie miałam tej rośliny, ale czytałam wlaśnie o zapachu.
czy łatwo się ukorzenia ze szczepek? czy masz z tym jakieś doświadczenia? znajjoma próbowała i w wodzie i w ziemi i nic jej z tego nei wychodzi.
czy łatwo się ukorzenia ze szczepek? czy masz z tym jakieś doświadczenia? znajjoma próbowała i w wodzie i w ziemi i nic jej z tego nei wychodzi.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w tej chwili podjęłam 5 próbę ukorzenienia stefcia . Stoi tym razem znowu w wodzie . I nic. Widzę tylko ,że listki znowu zaczęły żółknąć ,więc pewnie znowu się nie uda .W ziemi też już próbowałam . Tak myślę ,że właśnie dlatego jest taki drogi w kwiaciarniach ,bo niełatwo go rozmnożyć.
A zapach ! cudo . Ale do sypialni i do pomieszczenia gdzie się najwięcej przebywa nie polecam.
Rano jak wstałam pierwsze co to zajrzałam do skrzydłokwiatka .

Podniósł się .
Trochę jest tylko podmęczony i końcówki niektórych liści mu podeschły 
Ale najważniejsze ,że żyje
A zapach ! cudo . Ale do sypialni i do pomieszczenia gdzie się najwięcej przebywa nie polecam.
Rano jak wstałam pierwsze co to zajrzałam do skrzydłokwiatka .

Podniósł się .

Ale najważniejsze ,że żyje