a może ją przesadzić??

Zaglądaj zaglądaj, lubię Twoje wizytycattleya pisze:Ja ciagle zagladam na Twoje podwórko, bardzo lubię u Ciebie pobuszować. Kiedyś mieszkałam na wsi przez 6 lat. Tam miałam ogrodzony prawie hektar i wiem ile pracy trzeba włozyć szczególnie w wiejskie obejscie. Bo tam nie wszystko pasuje. Pomidorowisko masz rewelacyjne. przypomnialy mi sie dawne czasy
Grażynko ja rownież dziękuję, było mi bardzo miło.agrazka pisze:Agato, dziękuję raz jeszcze![]()
Z powojnikowego Ktosia, będzie jakieś cudo, już widać zadatki na ten czar
To Weigele florida Alba, mam ją baardzo wiele lat.AGNESS pisze:Agatko wejgela wspaniałachyba po raz pierwszy widzę białą. Jest aż obsypana kwiatami
![]()
Powojnik zapowiada się na kolejną piękność
Witaj , lubię biel w ogrodzie, rozjaśnia ciemniejsze miejsca i jest to jedyny tak dobrze widzianyw ogrodzie kolor nocną porą.rosiowa pisze:Agatko chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu znów piękniej. Goździki i biała weigela rewelacyjne. Też chyba muszę sobie taką sprawić
Kochanie, kopiuj do woli. To miłe że ktoś uznał mój pomysł za godny uwagi.tara pisze:Agatko, ale u Ciebie sie zmienia i pieknieje ogródek a pomysly to trzeba przyznać masz fajne, a ciuradełko to super.
Przyznac musze, ze twoja altanka bedzie też u mnie, na pewno nie oryginał ale kopia, mam nadzieje ze nie naruszyłam praw autorskich?!, mój M uznał, że jest to dobry wzór czyli myśli a to już ogromny postęp w sprawie.
pozdrawiam