Mój ogród - mariasen cz.1
Ja mam pytanie dot ławek przecudnej urody!
Jakie to drzewo?
Jak wykonaliście to ogrodowe dzieło sztuki??
Jakie to drzewo?
Jak wykonaliście to ogrodowe dzieło sztuki??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Z fotografii na pierwszych stronach!mariasen pisze:Agnieszko, które ławki masz na myśli?
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie nabijam się, pytałam śmiertelnie poważnie.
Są piękne, naturalne i o takich właśnie marzę.
Napisz mi, jak pozbyłaś się ...zapachu z tych podkładów?
PIękne meble, bardzo dziękuję za zdjęcia!
Stronka wędruje do ulubionych!
Są piękne, naturalne i o takich właśnie marzę.
Napisz mi, jak pozbyłaś się ...zapachu z tych podkładów?
PIękne meble, bardzo dziękuję za zdjęcia!
Stronka wędruje do ulubionych!

Mało powiedziane...Jestem zachwycona!
to ja dziękuję za inspirację i chylę czoła- jest pięknie.

to ja dziękuję za inspirację i chylę czoła- jest pięknie.
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, to dla mnie prawdziwa przyjemność słuchać takich pochwał.
Jolu, ten powojnik wyjątkowo obficie kwitnie. Nie wiem który lubię najbardziej, bo każdy ma jakaś wyjątkową cechę, ale zawsze chciałam mieć Matkę Siedliska żeby to było siedlisko.
Andromedę posadziłam od strony podjazdu na którym przebywa pies Aran i wyrwał sadzonkę z ziemi, wytrzepał i położył się na niej. W ogrodzie chodzi tylko po trawie, omija moje rośliny ale chyba uznał że podjazd jest jego.
Posadziłam powojnika w innym miejscu i chyba przetrwa.
Jolu, ten powojnik wyjątkowo obficie kwitnie. Nie wiem który lubię najbardziej, bo każdy ma jakaś wyjątkową cechę, ale zawsze chciałam mieć Matkę Siedliska żeby to było siedlisko.
Andromedę posadziłam od strony podjazdu na którym przebywa pies Aran i wyrwał sadzonkę z ziemi, wytrzepał i położył się na niej. W ogrodzie chodzi tylko po trawie, omija moje rośliny ale chyba uznał że podjazd jest jego.
Posadziłam powojnika w innym miejscu i chyba przetrwa.
- agape
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj!
Piszesz, że nie ma w Twoim ogrodzie ładu- ale niech i nie będzie! Moim zdaniem, (takie mam odczucie) jest harmonia. Moim zdaniem, po prostu jest ciekawy.
Może właśnie chodzi o to,z że jest wiele odmian, które nie wprowadzają wrażenia zgiełku, czy folkloru, właśnie jest coś spokojnego ;) Może to też kwestia zdjęć, bo fakt- nie każdy ogród jest fotogeniczny, a Twój ma różne "plany", różne głębie.
Oj, nie chciałam się tak rozpisać, ale po prostu na głos myślę, co mnie tak urzekło (hm, nie ukrywam, że próbuję to zrozumieć, aby umieć u siebie kierowac się tą intuicją...
).
Co będzie baaardzo trudne...Ale do zachwytu nad meblami z drewna się dołączam. Są piękne i wspaniale się komponują z ogrodem.
Piszesz, że nie ma w Twoim ogrodzie ładu- ale niech i nie będzie! Moim zdaniem, (takie mam odczucie) jest harmonia. Moim zdaniem, po prostu jest ciekawy.
Może właśnie chodzi o to,z że jest wiele odmian, które nie wprowadzają wrażenia zgiełku, czy folkloru, właśnie jest coś spokojnego ;) Może to też kwestia zdjęć, bo fakt- nie każdy ogród jest fotogeniczny, a Twój ma różne "plany", różne głębie.
Oj, nie chciałam się tak rozpisać, ale po prostu na głos myślę, co mnie tak urzekło (hm, nie ukrywam, że próbuję to zrozumieć, aby umieć u siebie kierowac się tą intuicją...

Co będzie baaardzo trudne...Ale do zachwytu nad meblami z drewna się dołączam. Są piękne i wspaniale się komponują z ogrodem.