niestety, nie będziemy mogły sie zobaczyć w realu- tez żałuję. Ot Ewa Janina napisała, że wpadnie na moje placki w piątek ale wirtualnie tylko. Ewa Janina mieszka w Krakowie na południu Polski, ja zaś w Grudziądzu na północy
Ave pisze:[...] Naleweczko - dziękuję Ups, ale teraz strony się nie będą zgadzać
A może usunąć jeden z postów z pierwszej strony? Taki nie związany z tematem? I wszystko się wyrówna...
Tylko co z aktualizacją spisu, np. za 3 miesiące?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
niestety, nie będziemy mogły się zobaczyć w realu- tez żałuję. Ot Ewa Janina napisała, że wpadnie na moje placki w piątek ale wirtualnie tylko. Ewa Janina mieszka w Krakowie na południu Polski, ja zaś w Grudziądzu na północy
pozdrawiam
Ewa
Co racja to racja,w ten piątek nie w realu, ale na Forum.
Ewciu - masz rację - mój Połówek mnie też ostatnio zadziwił - zrobił herbatę i wody nie przypalił
Musze Mu jednak oddać sprawiedliwość - poza gotowaniem do którego "nie ma serca" to Złota Rączka co wszystko potrafi
Jak już minie kilkadziesiąt lat, to będziecie bezcennymi dziadkami - babcia wyspecjalizowana w przysmakach i dziadek w majsterkowaniu. Aż zazdroszczę waszym wnukom