Moja wiejska działka - LILA 51
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wercia, witaj w moim skromnym ogrodzie. Moje hosty mają się dobrze, nie mam ich wiele ale zaczęłam już je dzielić żeby powiększyć ich ilość. Bardzo je lubię.
Agnieszko, to żaden problem, tym bardziej że mogę się zrewanżować -sasanki od Ciebie bardzo ładnie wzeszły i tylko się trochę obawiam czy nie wymarzną zimą.
Bożi,dziękuję za odwiedziny i pochwały. To oczko jest zrobione w bardzo prosty sposób, jest to miska emaliowana wyłożona kamieniami a na dnie rozsypałam muszelki, żeby choć trochę przypominało wakacje i morze.
Agnieszko, to żaden problem, tym bardziej że mogę się zrewanżować -sasanki od Ciebie bardzo ładnie wzeszły i tylko się trochę obawiam czy nie wymarzną zimą.
Bożi,dziękuję za odwiedziny i pochwały. To oczko jest zrobione w bardzo prosty sposób, jest to miska emaliowana wyłożona kamieniami a na dnie rozsypałam muszelki, żeby choć trochę przypominało wakacje i morze.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- LILA 51
- 1000p
Agnieszko, sasanki mam posiane w małym inspekcie. Dalie miałam posadzone jednego roku w donicach, były mniejsze jak w gruncie ale kwitły ładnie.
Moniko,dziękuję.
Moje hosty.

Moniko,dziękuję.
Moje hosty.

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Lilu wpadłam popatrzeć co u ciebie
widzę że hosty ładne ja też dosadziłam dwie
jakich nie miałam jeszcze pozdrawiam

widzę że hosty ładne ja też dosadziłam dwie
jakich nie miałam jeszcze pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- LILA 51
- 1000p
Tereniu i Marysiu, dziękuję za odwiedziny.Wszyscy coś przerabiają w swoich ogrodach a ja stoję w miejscu, brakuje mi dobrego pomysłu . Chodzę i podglądam wasze ogrody, co jeden to ładniejszy i zaczynam wpadać w kompleksy, ponieważ w moim wciąż czegoś brakuje. Latem kiedy jest kolorowo, nie widać tego tak bardzo.

róże które powtarzają kwitnienie

róże które powtarzają kwitnienie

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Lilu
widzę że tez rzadko wpadasz na form pewnie masz
jeszcze dużo pracy wpadłam zobaczyć co u ciebie masz dużo
róż pozdrawiam

widzę że tez rzadko wpadasz na form pewnie masz
jeszcze dużo pracy wpadłam zobaczyć co u ciebie masz dużo
róż pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Ty i kompleksy w tak pieknym ogrodzie .. i do tego jeszcze mostek nad rzeczką i rózne inne dekoracje to co my mamy powiedziec ..a tak naprawdę to każy dekoruje ogród w swoim stylu , troche byłoby nudno jak by we wszystkich ogrodach było to samo .. chyba cie dopadła jesienna chandra bo zaczyna brakowac kolorowych kwiatów .. i dużo jest pustych miejsc bo już nie można nic dosadzac chyba ze cebulki które zakwitną na wiosnę ..dobrze ze jest ciepło i słonecznie to pomału można przygotowywać ogród do zimy i wygrzewać się jeszcze wsłoneczku .. gorzej jak przyjdą słoty i wiatry wtedy mnie dopiero dopada chandra bo mogę na ogród popatrzeć tylko z okna . i czekac do wiosny ..
- LILA 51
- 1000p
Tereniu, ja na forum wchodzę codziennie,głównie czytam i oglądam ogrody a przy moim wolnym internecie to trochę trwa i już na wpisy brakuje czasu.
Marysiu, dziękuję za pochwały . Bardzo się cieszę że się Tobie podoba mój ogród ale ja nie jestem do końca zadowolona z wyglądu mojego ogrodu. Możliwe że dopadła mnie chandra jesienna i sama o tym nie wiem
Agnieszko, dziękuję. Z sasankami tak zrobię jak radzisz.
Moniko,dziękuję. Witam Cię również, fajnie że wróciłaś.
Marysiu, dziękuję za pochwały . Bardzo się cieszę że się Tobie podoba mój ogród ale ja nie jestem do końca zadowolona z wyglądu mojego ogrodu. Możliwe że dopadła mnie chandra jesienna i sama o tym nie wiem

Agnieszko, dziękuję. Z sasankami tak zrobię jak radzisz.
Moniko,dziękuję. Witam Cię również, fajnie że wróciłaś.

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam