Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Racja, jest piękny :!:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Więcej fotek potem dodam bo muszę już na razie kończyć. :) Ale dodam je na pewno :wink:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

hmm...wstyd się przyznać....nie byłam w Krakowie :cry:

tzn przejeżdżałam przez to miasto.....i mi się nie chciało zatrzymać.... :cry:
Awatar użytkownika
moon_ska
100p
100p
Od: 29 kwie 2008, o 18:44

Post »

Krzysiu - Fotki z Krakowa super, ale jak by mogło być inaczej.... tam zawsze jest pięknie!
Też trochę jeździłam, ale po dużo mniejszych miejscowościach naszego kraju i wynalazłam dwa fajne miejsca. Dzisiaj wrzucam fotki z parku w Międzychodzie. Też mają pawia, ale wykonany jest w zupełnie innym stylu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mnie zuroczyło w tym parku wykorzystanie gałęzi do stworzenia płotu i innych kompozycji w parku oraz fajne ukwiecenie (nie wspominając już o świetnych rzeżbach porozstawianych w całym parku):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

krzysztofie, moon -
Obrazek
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

witaj Krzysiu o rany sto lat nie byłam w Krakowie, fotki fajne hortensje śliczne ja tez jak gdzies jeżdżę robie fotki z myslą o forum to juz chyba nasze skrzywienie :wink: :D pozdrawiam Isia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie serdecznie :D

Tess - to muszę Ci powiedzieć że czas to nadrobić, jest tam wiele ładnych miejsc do zobaczenia. Nie tylko rynek i sukiennice, ale i ogród botaniczny, zoo czy Kazimierz. Wszędzie znajdzie się coś fajnego dla każdego. Mnie zauroczył ogród botaniczny swoją różnorodnością dendrologiczną, palmiarnią i ciekawą kolekcją storczyków. :wink:
Moon_ska - dzięki za fotki, one dowodzą mojej teorii że w każdym mieście, nawet tym owinięty złą sławą znajdzie się coś pięknego. A jak na wszystkim wiadomo, rośliny są piękne, nawet te które mijamy codziennie.
Iwonko - dziękuję za odwiedziny, zapraszam częściej. No a Twoje fotki tutaj to już nieodłączna część mojego wątku :)
Isia - Myślę że warto abyś przypomniała Sobie miejsca które kiedyś widziałaś. Kraków na pewno się zmienił. :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Krzysiu - piękne te zdjecia, co pokazujesz! I pomyśleć, że jest tyle ciekawych zakątków w naszej kochanej Polsce, których sięnie widziało...
ja tez jak gdzies jeżdżę robie fotki z myslą o forum to już chyba nasze skrzywienie pozdrawiam Isia
mam tak samo - na co dzień nie dostrzehga się piękna niektórych miejsc, a dobrze jest czasami spojrzećna otoczenie na świeżo.

Ja za to wrzucę Ci niemieckie kaczki ;) Mieszkają u nas w parku, ta woda, to taki minizalewik strumyka, który zaczyna się jakieś 100m od okien mojego mieszkania. Wielke osób chodzi tam i karmi ptaki, więc nie boją się praktycznie wcale. Gołębia przy odrobinie cierpliwości można złapać w ręce, a kaczki podchodzą jak na komendę na 5cm od zasięgu dłoni. :D Zdj robione komórką i na zoomie, więc ciut niewyraźne...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak w ogóle, to w tym parku jest dużo wiewiórek, często widzę jedną,jak idę z Magdą do pzedszkola, ale jest taka szybka, ze jeszcze mi się nie udało zrobić wyraźnego zdjecia. Raz teżmiałam pięną okazję na sfotografowanie dzięcioła, ale nie miałam aparatu... :(
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Krzysiu chyba cos przegapiłam, ale lepiej późno niz wcale. GRATULACJE ZŁOTKA.
A zdjecia z Krakowa sa piekne. Nie zapomniałeś o mnie i zwierzakach. Pozdrawiam serdecznie
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Witam;Krzysiu,dopiero dzisiaj mogłem obejrzeć Twoje zdjęcia z Krakowa.Patrząc na zdjęcia,przypomina się te miejsca w których się było,chce się oglądać.Czekam na następne.Pozdrawiam Ryszard.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Krzysiu gratulacje!!!

jako złoty chłopak,uświadom srebrną koleżankę co to oznacza ochrona marolex coś tam.....wirtualnie nas ochraniaja?? czy to tylko reklama jest?
Awatar użytkownika
moon_ska
100p
100p
Od: 29 kwie 2008, o 18:44

Post »

Dzisiaj chcę dorzucić fotki ze Skwierzyny. Od lat kształcą tam wikliniarzy, ale dopiero od niedawna ich prace ozdabiają miasto. Nie wiem jak inni, ale ja bardzo lubię wiklinę w ogrodzie i to co obejrzałam w Skwierzynie mnie po prostu zachwyciło:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

coccinella pisze: Ja za to wrzucę Ci niemieckie kaczki ;) Mieszkają u nas w parku, ta woda, to taki minizalewik strumyka, który zaczyna się jakieś 100m od okien mojego mieszkania. Wielke osób chodzi tam i karmi ptaki, więc nie boją się praktycznie wcale. Gołębia przy odrobinie cierpliwości można złapać w ręce, a kaczki podchodzą jak na komendę na 5cm od zasięgu dłoni. :D Zdj robione komórką i na zoomie, więc ciut niewyraźne...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak w ogóle, to w tym parku jest dużo wiewiórek, często widzę jedną,jak idę z Magdą do pzedszkola, ale jest taka szybka, ze jeszcze mi się nie udało zrobić wyraźnego zdjecia. Raz teżmiałam pięną okazję na sfotografowanie dzięcioła, ale nie miałam aparatu... :(
A u nas sie mowi ze to kanadyjskie kaczki wiec teraz to juz sama nie wiem :lol:
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

a to sa na pewno kanadyjskie gesi
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Krzysiu fotki superowe ,powóz kwitami mnie zauroczył i kaktusy moje ulubione kwiaty .
Ja byłam w Krakowie dość dawno cudne miasto ,fajnie ,że dzięki Tobie możemy popatrzeć na takie piękne zakątki :lol:
Pozdrowienia dla Ciebie i żony :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”