Ogródek Przemka cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja nie zwalałem winy na aparat - od razu wiedziałem że to kukurydza :P bo w zeszłym roku siuałem ale odmiany ozdobne - o kolbach wyglądających jak duże malinki i kolbach z kolorowymi ziarnkami
robiły furrorę na wsi jak dojrzały 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
-
Poszło nie najgorzej,bo to co napisałam od razu - bez "szperania" w necie i nie tylko - wiedziałam.A reszta - dzięki Twoim podpowiedziom.Lubię takie zabawy
Jest to nauka w bardzo przyjemnej formie....
Przemku,myślę,że warto zaopiekować się siewkami - zawsze to dużo frajdy....Ja na swoją jedyną siewkę ,mimo tego,że dostałam dyptama od Ciebie - chucham i dmucham .Za jakieś10 lat......będę podziwiać (może,jak nie zdechnie)takiego wielkiego 'krzaczora" jakie Ty masz.....

Przemku,myślę,że warto zaopiekować się siewkami - zawsze to dużo frajdy....Ja na swoją jedyną siewkę ,mimo tego,że dostałam dyptama od Ciebie - chucham i dmucham .Za jakieś10 lat......będę podziwiać (może,jak nie zdechnie)takiego wielkiego 'krzaczora" jakie Ty masz.....
Pozdrawiam,Małgorzata
-
Myślę, że zamówienia można już wstępnie składać. Sądziłem, że p. Zygmunt lub choć jego syn mają komputer z dostępem do internetu ale tak niestety nie jest. Czy potraficie wszystko dograć przez telefon-wydaje mi się, że może być kaszana. Najlepiej będzie jak podacie czym jesteście zainteresowani a ja mu to przekażę . Wybierzemy roślinki o p. Zygmunt to wszystko popakuje i wyśle. On twierdzi, że umie wysyłać roślinki. Nr telefonu wrzucę Wam na P.W. dopiero w piątek bo nie pamiętam gdzie go zapisałem. Być może jednak, że domówicie się sami przez telefon. A jak nie to ja Wam pomogę w wyborze.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
z listą będzie chyba najprościej tylko fajnie by było przed złożeniem zamówienia wiedzieć ile co kosztuje ...by zamówić taką ilość za jaka jest się w stanie wypłacić :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki