Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
masz lilaka mayera???? a ja go poszukuję bo w szkółkach go nie ma .. a on jest taki fajny bo mały ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
to ja bym się zapisał na sadzoneczkę - bo on jest fajny bo rośnie do wysokości max 1,2 - 1,5 m
a szukam go i szukam

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolku mam jeszcze taki sam bez na działce.Ten w ogrodzie ma małe listki i kwitnie bardzo obficie.Ten na działce ma trochę większe listki i nie ma kwiatów ,albo bardzo mało.Nie wiem ,czy to jego taka uroda czy juz inny podgatunek ,czy nie odpowiada mu miejsce.Jak będę go wyrzucac to jest Twój a ,jak nie to kupię Ci w ogrodnictwie,ale dopiero pojadę tam za 2 tyg.Moze tak być?
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Aniu - ze zdrowiem pomału wychodzę na prostą . Wczoraj byłam u " doktorów " i ponoć dopadło mnie zapalenie krtani .
Mój pszonak tak wygląda , nie jest piękny i duży bo rośnie może nie tam gdzie powinien , ale jak się zadba , będzie lepiej .

Mój pszonak tak wygląda , nie jest piękny i duży bo rośnie może nie tam gdzie powinien , ale jak się zadba , będzie lepiej .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu to na 100% Jan Paweł.Nigdy nie kwitł tak wczesnie ,ale o ile dobrze pamiętam to powtarza kwitnienie.Mam go juz kilka lat i nigdy jeszcze nie miał tylu pączków a rosnie w fatalnym miejscu.Cień, mało wody i pnie się po wiciokrzewie ,który tylko u góry ma trochę lisci.Czy pamiętasz ,aby teraz kwitły lilie?
Czy dostałas juz liliowce?
Anitko jestes super.
Bierz ode mnie co chcesz
Napiszę na pw.
Wiesz to tak zawsze jest ,ze cudze chwalicie swego nie znacie.Mnie akurat bardzo się podobaTwój ogród i Guci.Parę dni temu miałam nawet doła,że nie mam takiego ogrodu a dokładniej miejsca
Ewciu na zapalenie krtani dobre są lody
Musisz dzielnie to przeczekać.U mnie młodszy tez ma katar i boli go gardło.
Ewuniu to nie jest pszonak.To jest lak o zółtych kwiatach.Taki wczoraj wysiałam.Jest jeszcze lak o brązowych,czerwonych duzych kwiatach i tez go wysiałam .Był na Konopnickiej w sklepie.
Po południu byłam w ogrodniczym przy Węglobudzie i tam dostałam pszonak o pomarańczowych kwiatach tak ,jak nagietki.Pisze Erysimum hybridum.
I kto tu komu da sadzonki

Tego kupiłam na targach
Czy dostałas juz liliowce?
Anitko jestes super.

Wiesz to tak zawsze jest ,ze cudze chwalicie swego nie znacie.Mnie akurat bardzo się podobaTwój ogród i Guci.Parę dni temu miałam nawet doła,że nie mam takiego ogrodu a dokładniej miejsca
Ewciu na zapalenie krtani dobre są lody

Ewuniu to nie jest pszonak.To jest lak o zółtych kwiatach.Taki wczoraj wysiałam.Jest jeszcze lak o brązowych,czerwonych duzych kwiatach i tez go wysiałam .Był na Konopnickiej w sklepie.
Po południu byłam w ogrodniczym przy Węglobudzie i tam dostałam pszonak o pomarańczowych kwiatach tak ,jak nagietki.Pisze Erysimum hybridum.
I kto tu komu da sadzonki

Tego kupiłam na targach
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
ANIU - na opakowaniu na pewno był napis "pszonak " , bo bardzo mi się spodobał i dlatego kupiłam . 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków