Tylko jeden warunek .Promocja Heyah "Magiczne doładowanie" - 200 minut gratis wymienialnych na 12000 SMS-ów za doładowanie telefonu!
Doładuj swoje konto przez Internet kwotą 50 zł lub większą, a otrzymasz 200 minut wymienialnych na 12000 SMS-ów! Z oferty można korzystać do 30 kwietnia br.
To ma większość aparatówWitam
Niedługo kończy mi się umowa z Orange i będę wymieniać aparat. Teraz posiadam Sony Erickson K300i i w zasadzie nie mam do niego zastrzeżeń, jednak...
1. chciałabym mieć możliwość wyboru melodii (sygnału) przychodzącego sms-a
Z tym się nie spotkałem2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
Jestem za SonyErickson W810i ja taki mami jestem bardzo zadowolony.znalazłam stronę sms.pl, gdzie dość obszernie wymienione są fukcje poszczególnych aparatów, jednak takich informacji w opisach nie znalazłam.
Pytam więc użytkowników telefonów czy ich aparaty posiadają coś takiego? Polecilibyście jakiś model? Na dodatek w takiej cenie bym domu na hipotekę dawać nie musiała... :roll
Mój właśnie nie ma - najzabawniej jest jak pół autobusu łapie się za swoje aparaty bo do kogoś sms przyszedł... 8)Przemo pisze:To ma większość aparatów1. chciałabym mieć możliwość wyboru melodii (sygnału) przychodzącego sms-a
Ma to np. Motorola V235 - ale jej akurat nie za bardzo bym chciała... Nie ma podczerwieni.Z tym się nie spotkałem2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
Dzięki - wezmę go pod uwagę jak nie znajdę "pikającego" aparatu...Jestem za SonyErickson W810i ja taki mami jestem bardzo zadowolony.
8)